חניה

adi777

New member
חניה../images/Emo73.gif

אוקיי אנשים באיזה שיעור למדתם חנייה? ופניות? וזכויות קדימה? כי מחר יש לי שיעור 20 ואני אלמד חנייה ורציתי לדעת אז מה מצבי... תודה!

adi777

New member
מישהו?

בבקשה אני רוצה לקבל תשובה כי כמו שאמרתי השיעור שלי מחר...............

funnydog

New member
נו, טוב

פניות כבר בשיעור הראשון אבל ברחובות קטנים, זכות קדימה נכנס תוך כדי כל הזמן. חניה בערך בשיעור 14 או 15 בכל מקרה אל תתרגשי מזה זה דבר טכני, פשוט יחסית להשתלבות בתנועה.

funnydog

New member
התכוונת נושאים?

לא יודע, אני בשלב שלך, שיעור 19 או 20 (התבלבלה לי הספירה).

sattla

New member
אני

חניה - שיעור 29 בלחץ. פניות - שיעור ראשון. זכויות קדימה - תאוריה אם לא אז שיעור ראשון.

Ibiza1800

New member

פניות? שיעור ראשון...גם קלאץ' וזינוק בעליה.או שזה היה בשיעור השני.. חניות אממ אם אתה מתכוון פשוט להכנס בין מכוניות ולעצור ליד המדרכה אז אני בכל שיעור עושה את זה כשאנחנו מגיעים לבי"ס וחניות בריוורס בשיעור 12 משהו כזה...

sattla

New member
א. היית משרשר אליה ולא אלי

ב. ממש קשה לענות על שאלה של מי למד מה ומתי זה פשוט עניין אינדוידואלי של קצב התקדמות אישי לכל אחד ולאחד ייקח 4 שיעורים ללמוד את א' ושיעור אחד ללמוד ב' ולשני בדיוק ההפך.

adi777

New member
חבר'ה לא לריב...:)

בעקרון אני גם עשיתי פניות כל השעורים ונתתי זכויות קדימה... פשוט אני יודעת שיש שיעורים שממש מתרגלים את כל עניין ספציפית: מחד לחד מדו לחד וכו' בקיצור הפניות כמו בתאוריה רק במעשי. כנ"לך לגבי זכויות קדימה... וזו שאלתי.....קפיש??

funnydog

New member
פתחנו דיון, אהה?

לילה טוב, שיהיה לך בהצלחה בחניה מחר.

adi777

New member
תודה!

למרות שהיום גם עשיתי אחת עם רוורס... דרך אגב תרגלתם הרבה רוורס? לי יצא ככה שלוש ארבע לא הרבה... או ששוב זה אינדיבידואלי והכול??

למעלה