חניה
?

טל-יה

New member
חניה ../images/Emo73.gif ?

תתחדשי על המקום החניה החדש.. רכשת כרטיסי חניה או ששמת פתק פקח שלום, יצאתי לרגע מפרקת סחורה נא להתחשב אז בסימן טוב ומזל טוףףףףףףףףףף... קחי על החשבון דו"ח החניה
ותיזהרי על צבירת דוחות.. בייי בייי

gingit1

New member
חונה../images/Emo50.gif

מזל טוב, מה קרה? היפוך תפקידים, את חונה לרגע או לתמיד? מגי את יוצאת לחופשה קצרה? תמשיכי להיות פוריה בכתיבתך, נהנית מכל משפט. חונה בהצלחה ואל תזניחי אותנו בלדינו קמינוס דה לצ´י אי מייל.

magy

New member
ג´ינג´ולה, חונה מנהלת

כי שקדי לא אהב את ההנהלה שלי.... ברגע שהיא לא תהיה מנהלת, הוא יפרוש כנראה , שוב.... אז חונה לרגע, מנהלת לא לרגע...... ונראה אותה חורשת את האינטרנט ומחפשת נושאים מעניינים...... שלא יהיה פה רגע דל..... ונראה אותה כשיגיע אלומיניום.......ויתקוף פה אנשים....... אם היא תמחק אותו, תרגיע אותו...... נראה!!!!!!!!!!!!!!

gingit1

New member
מגי

באמת אלומיניום קצת חסר בזמן האחרון, אין ירידות, אין מריבות, ומה קרה פתאום ששקדי לא מרוצה? לא ראיתי סימנים של אי שביעות רצון, אבל לא משנה, נוחי לך, איזרי כוחות ומרץ ותמשיכי לרתק אותנו, רק אל תארזי מזוודות

magy

New member
הצלח לחייך אותי

גמרתי עם המזוודות.... מקווה להשתמש בהן, רק לצורך נסיעה לחו"ל......

ג´ינגית שאני אמות../images/Emo6.gif

כמה זמן את קוראת אותנו- ככה בשקט מבלי להגיב? קצת חסר לך האקשן והירידות של אלומיניום? לא לידוג - הוא עוד ישוב.. כולם חוזרים בסוף! (או שלא (
)

gingit1

New member
אל תמותי../images/Emo13.gif

אני אתכם כבר חצי שנה, מדי פעם מגיבה, מכירה טוב את כולכם, אולי סוף סוף היה פעילה יותר, אצלי הנוסטלגיה זה החיים עצמם, הסברים מאוחר יותר.

מגוש רואה היה יום שקט../images/Emo168.gif

וגם אם אלומיניום היה מופיע - היה מתקבל בנשיקות, לבבות ופרחים..איך לא?

שקדי

New member
שילההההההה................

דיברתי היום עם אחותי מארה´´ב ודבר ראשון כמובן שאלתי על ריבת הורדים אך אויה .....בעלה הרומני שבחבורה הוא השף של הריבה הנ´´ל והפרטים שהצלחתי לחלץ ממנה הרי הם לפנייך הוא עושה את הריבה מורד שנקרא קרייזלר אימפריון עלים טריים כמובן כאשר הוא קוטם את הצד התחתון כי יש בו מרירות מסוימת מוסיף סוכר ולימון אבל אין לה מושג כמויות זמנים וכאלה המשך יבוא.......................

למעלה