חניה ציבורית

noha8

New member
חניה ציבורית

בוקר טוב.
לפני חודשיים בערך פניתי לפורום בקשר לחנית נכים בכביש הציבורי שהשכן החליט על דעת עצמו להציב שלט חניית נכים ולסמן את הכביש.
פעלתי לפי עצתכם ,פניתי לרשות המקומית שאישרה לי שאין לו אישור לכך . אחרי הרבה טלפונים וביקורים ברשות המקומית סוף סוף העיניין טופל והוא הוריד את השלט.
מה שקורה עכשיו שהוא בכוונה מחנה את רכבו בחניה על הכביש ולא מאפשר לנו לחנות שם.
אני רוצה לציין שיש לו שני רכבים שאחד מהם לא נמצא כל השבוע חוץ מיום שישי ושבת וגם לי יש שני רכבים שנמצאים כל השבוע ,פניתי איליו וביקשתי שיחנה את רכבו בחניה הפרטית שלו ויאפשר לאחרים לחנות על הכביש וגם אני כשהחניה הפרטית שלי פנויה אני אחנה שם למרות שיש לי עוד רכב ואני לא אתפוס את החניה הציבורית ומי שבא ראשון יחנה בחניה הציבורית ,אני חושבת שזה צודק לגבי כולם.
אך מה שהוא עושה ,כשכל השבוע רק רכב אחד שלו נמצא הוא חונה בכוונה באמצע ותופס שתי חניות ולא מאפשר לאחרים לחנות
וכששני הרכבים שלו נמצאים והוא נאלץ לצאת עם הרכב שחונה בחניה הציבורית,אז אישתו מניעה את הרכב שנמצא בחניה הפרטית ומוציאה אותו מיד לחניה הציבורית כדי שאף אחד לא יוכל לחנות שם.
השאלה שלי האם אני יכולה לתבוע אותו בבית המשפט על כך שהוא מונע ממני בכוונה את הזכות שמגיעה לכל אזרח ,לחנות הרכב בחניה ציבורית?

shlang

New member
זכותו לחנות בחניה ציבורית למרות שיש לו חניה פרטית

אבל אם הוא תופס 2 חניות ציבוריות (איך את יודעת, האם יש תמרור המסמן תחום חניה?) תוכלי להזמין פיקוח חניה עירוני למתן דוח
שימי כאן תמונה של רכבו שחונה על 2 חניות

בחניה ציבורית

יש פס תחום לכול רכב . כניראה שהוא חונה על הפס שמפריד בין 2 חניות ..
צלמי איך הוא חונה ליפני הזמת הפקח . שישאר לך אסמכתה .בהצלחה

noha8

New member
חניה ציבורית

אני יודעת שזכותו לחנות בחניה הציבורית למרות שיש לו חניה פרטית.
אני שאלתי לגבי זה שהוא חונה באמצע ותופס מקום ששתי מכוניות יכולות לחנות ועושה זאת בכוונה .
אומנם אין סימון על הכביש אבל הוא יכול לעלות מעט עם הרכב או לרדת מעט כדי לאפשר לעוד אנשים לחנות ואמרתי לו זאת ובכל זאת הוא ממשיך לחנות באמצע
האם אפשר להגיש תביעה או שהרשות המקומית מטפלת בזה ולפי נסיוני הם לא ממהרים לעשות את העבודה עד שאמרתי להם שאני אגיש תלונה לנציב תביעות הציבור במשרד מבקר המדינה ,רק אז הם טיפלו בעיניין

shlang

New member
אם אין סימון על הכביש (תמרור 819)

אין מה לעשות, אולי תצלם את המקום או תצייר סקיצה של המקום
אתה לא יכול להגיש תביעה וכל דוח שיירשם יהיה דוח לא חוקי שיבוטל

למעלה