חניה עם תו אזורי

Mapno

New member
חניה עם תו אזורי

האם מישהו יודע איפה עומד נושא צביעת המדרכות בלבן לתושבי קלאוזנר/הרצוג/המעלות? זכור לי שהנושא עלה בעבר לדיון בעיריה אבל מאז נראה שזה נשכח די מרגיז שמתחשבים רק בחלק מהאיזורים (אליעזר יפה וז'בוטינסקי) ומאיתנו מתעלמים אגב, הופתעתי לגלות שבאיזור האוניברסיטה הפתוחה המדרכות צבועות בלבן עם שילוט שמתיר חניה לבעלי תו איזורי בלבד במשך כל שעות היממה...וזה באיזור שיש שפע של חניה ולכל בניין יש לפחות חניה/שתיים לדירה

כן, אנחנו יודעים

בינתיים ידוע לנו שמסקנות היועץ התחבורתי תוגשנה עד דצמבר, ותכלולנה פתרון לבעיית החניה שלנו - תושבי מרכז העיר. אם את/ה רוצה לשאול יותר - יש מפגש בקרוב בו תוכל/י / נוכל לבקש פירוט והבהרות. ניתן לקבל לגביו פרטים מניסים (lul5) במסר.

yahoo456

New member
חכו, קודם שיגמרו עם חגיגות חנוכת הבריכה

ושאר חגיגות. יש זמן. הבטיחו- מה לעשות? לחכות. או לבקש ממועמדים אחרים לראשות העיר התחייבות לכך- ולהצביע בהתאם!

לא זכור לי

שפגשתי אותך בפגישות פורום התושבים. תיגש לומר שלום במפגש הבא, שנכיר

Mapno

New member
מה הקשר לבריכה?

אמנם אני לא אוהד נלהב של חופרי אבל למרבה הצער לא ידוע לי שהבטיחו דבר כזה. מה שכן אולי באמת באווירת הבחירות יהיה קל יותר לחלץ עכשיו הבטחה (מחופרי או מישהו אחר) לגבי המפגש, אני אנסה להגיע, תודה על המידע.

yahoo456

New member
התכוונתי שחופרי עסוק ולכן לא התפנה לכך עדיין,

הכי טוב כמו שאמרת- באמת לחלץ הבטחה מאחד המועמדים, ולהצביע בהתאם. גם אני תושב מרכז העיר, ואני שומע וקורא על הנושא תקופה ארוכה, בלי שום התקדמות.

למעלה