חניה ליד מכון מור בבני ברק?

Arana

Well-known member
מנהל
חניה ליד מכון מור בבני ברק?

אני צריכה להגיע בשבוע הבא למכון מור בבני ברק, רח' ז'בוטינסקי 7, בשעות אחה"צ.

יש לי רכב, אבל אני לא מכירה את האזור ולא יודעת אם יש חניה והיכן (בתשלום או לא, לא משנה). לא בא לי להסתובב שם שעה ולחפש חניה באזור שאני לא מתמצאת בו

באתר של מכון מור אין שום מידע לגבי חניה, רק לגבי קווי אוטובוס.

מישהו מכיר את האזור ויודע אם יש חניה ואיפה? האם עדיף להגיע בתחבורה ציבורית?

תודה

Red Ninja

New member
פעם אחרונה שהייתי שם לפני כשלושה חודשים

חניתי במגדלי קונקורד - מצאתי את החניון במקרה בזמן חיפוש אחרי חניה. מרחק של 3 דק' הליכה ממכון מור, ולמיטב זכרוני מחיר סביר יחסית לחניה.
http://goo.gl/maps/wQsVe

ותודה לגוגל סטריט וויו שבעזרת שחזור ההליכה ממכון מור עזר לי למצוא מחדש את החניון בשבילך

montella

New member
עדיף להגיע בתחבורה ציבורית

לא מכיר את החניון שהציעו, אבל האזור עמוס מאד, בלי חניון קשה למצוא חניה. תחבורה ציבורית, על ציר ז'בוטינסקי, תחנה מול מכון מור, לדעתי עדיף.

dify

New member
יש חניון

ענק.. במקום שבו עמד פעם הבניין של ארגמן (הבניין שצמוד למכון מור), כל הבניינים באיזור הורדו ועכשיו מתוכננת שם בניה, עד שזה יקרה, כל פעם שיוצא לי לעבור במקום, אני רואה מכוניות חונות בשטח הזה, לדעתי הפכו אותו זמנית לחניון ענקי. לא ניגשתי לכניסה אז אני לא יודעת אם זה בתשלום ולמי, אני כן מציעה בכל מקרה לשלם (אם לא כתוב למי, אז פנגו לעיריית בני ברק, שממש ממש ממש אוהבים לתת דוחות ובטח שם באיזור).
אפשרות נוספת כמו שאמרו לך, זה לחנות במגדלי קונקורד, יש כניסה לחניון מאחורה (נדמה לי שקוראים לרחוב בר כוכבא או משהו כזה), משם זה הליכה ברגל של 3 דקות למכון מור. וחוץ מזה יש המון תחבורה ציבורית שעוצרת ממש על הכניסה למכון מור.

dify

New member
בדקתי לך!

הייתי שם היום, ואכן כמו שכתבתי פה למעלה, יש (לפחות זמנית) חניון ענק חדש צמוד למכון מור ב20 שח חניה ליום :).

למעלה