חניה ברוורס

חניה ברוורס

בין 2 מכוניות, אבל לא מקביל למדרכה אלא עם התחת למדרכה. מישהו מכיר שיטות טובות ?

Superdror

New member
כן.

להביט במראות, לראות שיש מספיק מרווח משני הצדדים, ליישר הגה, לנסוע אחורה עד טיפה לפני המדרכה.

להכנס ישר ברוורס

כל אחד יכול. אם זאת היתה השאלה - לא הייתי שואל. אני מתכוון שאם אתה מאוזן למדרכה, ואתה בא להכנס עם התחת צמוד למדרכה. בקשת כאילו. אין שיטות עם מראות סימונים וכו' כמו בחניה במקביל למדרכה ?

ChilD SouL

New member
תקשיב../images/Emo70.gif

נהיגה לומדים עם מורה, על רטוב - בכביש. לא בפורום כלשהו באינטרנט, בייחוד חניות - שזה בעיקר מבוסס על תרגול, תרגול ותרגול. מעצבנים אותי אנשים כמוך. בשביל מה אתה וחבר'ה שדומים לך משלמים כסף למורה
לשחק שש-בש בשיעור
באמת, אני לא מבינה.

Haunted

New member
מה הסיפור שלך ?

הבנאדם שואל שאלה ובמקום לענות לו את יוצאת עליו ? נהיגה לומדים בכביש, נכון. אבל יש גם פורומים כמו הפורום הזה שמשרתים אנשים שרוצים לשאול שאלות קצת מחוץ לשיעורי הנהיגה. על כל שאלה ששואלים פה בקשר לנהיגה מעשית אפשר לענות "תשאל את המורה שלך". ואם את תוהה, אז לא זה לא מצחיק להגיד "לשאול את המורה". ברור שחניות מבוססות על תרגול, אבל אני מתאר לעצמי שיש שיטות או כללים שעל פיהם חונים. בדיוק כמו שיש שיטות וכללים כדי לנהוג בכביש בכללי. אם מישהו ישאל אותך איך פונים שמאלה מכביש דו סטרי לכביש חד סטרי אז תגידי לו שישאל את המורה שלו ? או שיתרגל עד שהוא יצליח ? באמת שהתגובות שלך לא תורמות לכלום. אם אין לך משהו חכם לענות עדיף שלא תעני.

ChilD SouL

New member
בלה בלה בלה...

למיטב ידעתי זהו פורום ציבורי וזכותי להעיר ולהאיר - לא נאה לך
בעיה שלך, אל תכנס להודעות שלי. לא יצאתי על אפ'חד אלא ניסיתי לברר מה פשר השאלה, שוב - זכותי. לגבי השאלת פניה - זוהי שאלה שכן ניתן לענות עליה בפורום, אולם שאלה כמו איך עושים חנייה זה משהו שאי אפשר להסביר וללמד דרך פורום, גם מכיוון שלכל אחד יש שיטה משלו לחנות ברוורס וזה לא משהו כללי וכל מורה מלמד אחרת, שלא כמו הפניות שזה משהו "כללי". יש שאלות שרצוי ומומלץ לשאול אותן את המורה ולא בפורום, נקודה. ההערה הראשונה שלי לא ניסתה להצחיק, סתם לידיעתך. לילה מצויין שיהיה לך.

Haunted

New member
בואי נגיד שמ|הדגש|א|סדגש|ירה לי

את ממש לא. אבל זכותך להעיר לי בדיוק כמו שזכותו של הבחור לשאול שאלה בפורום. אז אל תגידי לאנשים פה מה מומלץ ומה לא מומלץ לשאול. זה פורום לימודי נהיגה ותאוריה וזכותו של כל אחד לשאול פה מה שהוא רוצה. גם שאלות מטומטמות כמו איך להפעיל וישרים. את אומרת שכל מורה מלמד אחרת, אז מה שהבנאדם כנראה רוצה זה לשמוע שיטות של מורים אחרים. כל כך קשה להבין ? למה היית חייבת להתחכם מלכתחילה ? למה זה טוב ? עכשיו סתם התפתח פה ויכוח לא קשור. עד עכשיו מישהו כבר הספיק לתת פה שיטה אחת. וגם מנהל הפורום נתת טיפים לחניה, שזה כבר יותר טוב מהתשובה שענית. לילה מ-ע-ו-ל-ה שיהיה לך.

Superdror

New member
כשמישהו שואל איך פונים ימינה

מדו סיטרי לחד סיטרי אתה אומר לו - תפנה מהנתיב הימני ביותר אל הנתיב הימני ביותר , כך שתעבור את המסלול הכי קצר. אם הוא ישאל אותך איך , התוכל להסביר לו כמה לסובב את ההגה? מתי להחזיר את ההגה? כמה להחזיר ? מתי להאיץ ? כנראה שלא. בחנייה קצת הרבה יותר קשה לתרגם את זה. ביצוע חנייה דורש "הערכת מצב" במקום - יש להעריך את המרחק שיש בכל מקום, את המיקום של המכוניות השונות (חנו לפי הסימון / לא לפי הסימון / המרחק שלהן מהמדרכה וכו') - כל דבר משפיע על החנייה ולכן בדר"כ לא ניתן לבנות איזשהו כלל שיתאים לכל אדם בכל מצב ולכל אוטו בכל חנייה שתרצה לבצע. המורה שמלמד לפי משולש או לפי מדבקה או לפי כל דבר אחר - זו טכניקה שבדר"כ מתאימה לרכבו בלבד ואף דורשת "אקסטרא" מקום בשביל ביצוע החנייה, כשתסיים ללמוד ותעבור רכב, כנראה שאותה טכניקה לא תהיה יעילה ולכן רבים הם האנשים שמגיעים לפה ואומרים כי הם לא מצליחים להחנות את רכבם. התשובה הכי טובה לשאלה הזו - לאמוד את מיקום המכוניות, את המרווח שיש, לתמרן עם ההגה בניהן, לשמור על מרחק סביר בשני הצדדים תוך כדי שימוש במראות ונסיעה לאחור עד שקרובים למדרכה (אפשר גם להסתמך על קו המכוניות כך שאנחנו יודעים שאנחנו לא בולטים החוצה או משהו).

Whos To Say

New member
שיטה שאני מכיר.

לעצור עם התחת של האוטו בקצה החניה שאחרי החניה שאתה רוצה לחנות בה. סיבוב אחד לכיוון החניה, לגלוש אחורה. כשאתה מגיע אל החניה בה אתה רוצה לחנות, סובב את כל מה שנשאר בהגה. להתיישר וכו'. זה בתאוריה.

סתם באגב

אני קיבלתי כזאת חניה בטסט.. וממש לא ידעתי... כך את זה בחשבון שאתה יכול לקבל כזאת חניה. בהצלחה!

למעלה