חניה בפלרונטין

tito4441337

New member
חניה בפלרונטין

היי,
האם אזור נחלת בנימין \ דרך החלוצים שקרוב לדרך יפו עמוס בשעות הערב?
19:30 -20:00? יש סיכוי למצוא חניה ברחובות האלה בשעות האלה?

אם לא איפה מומלץ לחנות אם רוצים להיות קרובים לתחילת שדרות רוטשילד\אחד העם.

תודה

dw2322

New member
חניון אליפלט

ישנו חניון גדול ומצוחצח ברחוב אליפלט. חניון של אחוזות החוף כך שהמחיר עממי (ולתושבים גם ישנה הנחה בד"כ). חניון מומלץ ביותר.
אממה? הוא אמנם מטר מדרך יפו אך די רחוק משד' רוטשילד, אבל אם המרחק סביר עבורך? אז קשה לי להאמין שלא תמצא בו מקום פנוי. זה חניון די גדול ואין יותר מדי אטרקטציות בסביבה (להבדיל מחניון הבימה למשל). לטעמי הוא מאד שימושי למי שמגיע לפלורנטין או צפון יפו (תיאטרון גשר, שכונת נגה וכו). עקרונית גם למתחם התחנה אבל שם ישנו חניון עירוני הרבה יותר קרוב.
&nbsp
ממש בתחילת שד' רוטשילד ישנו חניון חדש דנדש, של מגדל רוטשילד. אין לי מושג לגבי רמת המחירים בו. מישהו יודע?
מבחינת המיקום? תפור עליך 10 ואני משער שגם נעים לחנות שם. אם תכנס אליו אשמח אם תדווח כאן כמה התענוג עולה. טרם דגמתי.
&nbsp
עוד חניון באזור זה החניון של מגדל שלום, אך למיטב זכרוני הוא כואב בכיס (עשרות שקלים). זהו מגדל מיושן ולכן חווית החניה איננה מרנינה (חשוך, שיפועים, קושי לזכור היכן השארת את הרכב וכו)

tito4441337

New member
בניתי על למצוא

ברחובות שאמרתי (נחלת בנימין\החלוצים\זבולון), לדעתך יהיה עמוס שם באזור 20:00?
לגבי הכולבו שלום, הוא פתוח בלילה? אפשר להשאיר בו את האוטו עד 00:00?
מה המחיר בו בערב (לא הצלחתי למצוא באינטרנט)

dw2322

New member
אהה, נזכרתי, יש במרכז נחלת בנימין חניון

טרם יצא לי לחנות בו. זה בניין בצד המערבי שמהווה חניון עילי. אני מנחש שהוא זול יותר מכלבו שלום.
אפשר למצוא חניה ברחוב, אבל עם השנים זה הולך ונעשה יותר ויותר קשה. זה יכול לעלות לך בחצי שעה של רונדלים.
&nbsp
אפשר לחנות בכלבו שלום בלילה. לא יודע כמה זה עולה כי חניתי עם מימון של פירמה שם, אבל זה לא זול. תכין עשרות שקלים (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה, קנס, שלא לדבר על גרירה, יעלו לך פי 10 מזה)
כאמור אני סקרן במיוחד לשמוע כמה עולה החניה ברוטשילד 1, שנראה כמו פתרון מוצלח למדי למי שמגיע לאזור ברכב במקום במונית/תח"צ/אופניים.
&nbsp
ושוב. אם אליפלט לא רחוק לך מדי? אז זו אפשרות סבבה לגמרי. יהיה קשה למצוא חניון מואר ומסודר ויותר זול באזור (בהחלט יכול להיות שיש, רק אני לא יודע)
&nbsp
יש גם חניונים במערב נווה צדק, ליד הדוד אינטרקונטיננטל (אבל זה כבר די רחוק)

prizman

New member
אכן יש בצד המערבי של נחלת בנימין חניון,

נכנסים מאחד העם וכמה בתים הלאה. עד כמה שאני יודע לא יקר אבל גם אני לא שילמתי אלא העבודה
כך שלא יודע מחיר.
הבעיה שגם לא יודע מתי נסגר, יתכן שלפני חצות.
אם ממשיכים עוד כמה מטר באחד העם לכיוון אלנבי ישנו מגרש חניה נוסף, מאחרי בית הכנסת הגדול למעשה.
בו יש סיכוי גדול מאוד למצוא חניה ב 20:00 ופתוח בוודאות עד מאוחר. נכון ללפני שנה, מאז לא הייתי בישראל.

למעלה