חנות..

חנות..

מישהו יודע אם יש חנות בה מתקנים אוזניות של אמפי 3 ?? נשברו לי אוזניות שההורים שלי קנו לי והן נורא יקרות (50 ש"ח) אני רצינית שאני בוכה בגלל זה עכשיו בבקשה תעזרו לי למצוא חנות :&#39

Rot3m

New member
עדיף כבר לקנות חדשות /:

ולא נורא לי שקיים דבר כזה בכלל - תיקון אוזניות :S

Octavarium

New member
אין לך מושג בכל דבר שקשור בחשמל

אז למה את מדברת שטויות? בטח שאפשר לתקן אוזניות אבל אוזניות ב50 שקל זה לא כזה יקר לאוזניות ועדיף לקנות כבר חדשות

Octavarium

New member
האמת שפה את טועה...

זה חשמל... לא אלקטרוניקה הבעיה היא בכבל 99% מהמקרים... הסיכוי שהיא הרסה את האוזניה הוא כל כך נמוך... וכבל זה חשמל... לא אלקטרוניקה...

Octavarium

New member
האמת שלא...

אמרתי שהבעיה היא בכבל... כבלים לידיעתך זה חשמל... לא אלקטרוניקה... אלקטרוניקה זה היה רק אם הייתה בעיה בעיה באיזה לוח או משו אבל באוזניות אין לוח

Octavarium

New member
את אמרת שצדקתי בערך כמו שאני אגיד

"נכון.... נכון...." אמרת שהסברתי למה הבעיה באלקטרוניקה... אבל אני לא... אבל את כמובן זאת שמבינה בזה פה כי את יודעת מה ההבדל בין אלקטרוניקה לחשמל יותר טוב ממני... למי אכפת אם אני מתעסק בשניהם (ראי ערך בניית דיסטורשן ותיקון כבלים) בזמני הפנוי וקצת יודע על זה יותר ממך ?

bft02

New member
חחחחחחחחחחחחחח

50 שקל...לא מתקנים! תקני משהו ב30 שקל וזה יחזיק לך כמה חודשים וזהו.

Shusho

New member
דבר ראשון תרגעי../images/Emo12.gif.

דבר שני, זו ההוכחה שבני נוער חייבים לעבוד. בגלל מקרים כאלה. דבר שלישי, אלה רק אוזניות, זה לא כזה נורא :) דבר רביעי, תבדקי בחנויות לאקטרוניקה. אני לא זוכרת את שם החנות או הרחוב, אבל זה נמצא בפניה הראשונה ימינה מחובבי ציון אם את באה מכיוון הכיכר. יש באותו רחוב גם את החנות יד שניה, מספרות וכאלה. הם אנשים חביבים וגם מוכרים שם אוזניות ככה שיש סיכוי שתמצאי משהו יותר זול. בהצלחה?:)

Dug E

New member
לי יש אוזניות של סוני ב120 שח

ניתי אותם איזה 3 פעמים..אני מכור אליהם כבר איזה 3 שנים,הן פשוט מעולות.. מומלץ.

yossiovadya1

New member
אתה באמת מכור אליהםם...

ועכשיו לי יש אוזניות יותר טובות משלך...בחינם

תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

בסוף קניתי עוד אוזניות כאלה ואת הישנות דוד שלי יינסה לתקן

למעלה