חנות

העידו

New member
חנות

היי שמי עידו ואני מנהל חנות פאזלים בכפ"ס בשם p&m מי שעדיין לא מכיר זוהי החנות השניה ברשת זו בעלת מבחר הפאזלים הגדול בארץ. אני אשמח לעזור לכם עם כל בעיה ושאלה כאן באתר או בטל:09-7467404.

מה לגבי איזה מבצע לחברי הפורום

שלום עידו! אם כבר אתה מפרסם כאן את החנות, אולי תציע איזה מבצע לחברי הפורום או איזו הנחה על קנייה מרוכזת? אחרת, למה שנבוא?

העידו

New member
מבצע

היי יעל ואייל דבר ראשון אתם מוזמנים לחנות בלי שום קשר לקניה היות וזו חנות חדשה ויחודית רק לפאזלים אז אתם ושאר חברי הפורום מוזמנים לבוא ולהתרשם. דבר שני בנוסף למבצעים קיימים בחנותי כל אחד ואחת מחברי הפורום שיגיע לחנות ויגיד שהוא חבר יקבל 10% הנחה על הקניה. ובנוסף אם את או אחר מעוניין בקנייה מרוכזת מוזמן להגיע או להתקשר בטל:09-7467404 ואני אשמח להציע ולעזור.

123נעמי

New member
אתר

הגיע הזמן שתעלו אתר באינטרנט לחנות שלכם שנראה את המבחר הגדול שלכם

העידו

New member
אתר

כמוך גם אנחנו חשבנו על זה כרגע זה בבדיקה ואם וכאשר יעלה אתר אני אשמח לעדכן ותודה על ההצעה.

mgos0911

New member
מה הסיכוי שתייבאו חברות חדשות ?

היי המבחר בארץ סביר אבל יש הרבה חברות שפשוט לא מייבאים אותם לארץ סטייל FX SCHMID ועוד. יש סיכוי שתתחילו לייבא או תלחצו ייבואן לגוון קצת ? מיכאל

העידו

New member
ייבוא

שלום כידוע רשת p&m אינה רשת ייבוא אלה רשת שעובדת עם יבואנים אשר מייבאים את מיטב החברות. כמו כן למיטב ידיעתי בעל הרשת שבה אני עובד ינסה ומנסה לעבוד עם יבואנים נוספים בשנה הקרובה ולהביא מגוון רב ונוסף של חברות. הרשת כיום עובד עם חברות כמו:ravensburger-חברה מספר אחת בעולם,educa,קלמנטוני,jumbo,heye,wrebbit,ricordi arte ועוד

bravs

New member
שאלה

אם יש פאזל שאני רוצה לקנות אבל הוא של חברה שאין אותה בארץ. יש לכם אפשרות להביא אותו בהזמנה מיוחדת? תודה

העידו

New member
פאזל

אם יש באפשרותך לשלוח לי שם חברה של אותו הפאזל או תמונה עם מספר קטלוגי זה יעזור ואני ינסה לראות מה אוכל לעשות בנדון.

mgos0911

New member
היי יבוא עצמי - שונה אך דומה

היי קבל תחליפי זול ב 150 שקל זה אצלך... ייבא לבד http://search.store.yahoo.com/cgi-bin/nsearch?wl_tp=query&catalog=seriouspuzzles&query=Afternoon+Tea

bravs

New member
תודה אבל

לא מצאתי בדיוק את התמונה שרציתי. תודה בכל מקרה

Puzzluna

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אנחנו שמחים שהחלטת להצטרף אלינו ולתרום מנסיונך בתחום. אנא שים לב כי פרסום על גבי הפורום ופרסום מספרי טלפון אסורים ועתידים להמחק. ניתן לפרסם בלוחות הפורום וגם ניתן לפנות ישירות לגולשים דרך מערכת המסרים. גלישה נעימה.

123נעמי

New member
לפאזולינה

דבר ראשון אני רוצה לברך אותך שוב על הפורום הזה
כל הכבוד אבל......... מפריע לי מאוד שאת עוצרת אנשים מלפרסם כאן ובמיוחד את נציג חנות הפאזלים היחידה בארץ. סוף סוף קיבלנו אפשרות להיות בקשר ישיר עם החנות למה לעצור את זה? לפי דעתי זה מאוד מבורך שהוא כאן ואני מאוד מקווה שגם בעל החנות מדיזנגוף יצטרף אלינו בהקדם. בשביל מה נוצר הפורום הזה? מה רצית וציפית שיהיה כאן? אני בכוונה שולחת את המכתב הזה בכללי ולא בפרטי מפני שאני חושבת שכדאי שאנשים יעלו כאן נושאים ודברים שמפריעים להם או דברים שהם רוצים למצוא כאן ולא לנהל את הדיונים האלו בפרטי. אין כאן שום סודות כולנו כאן סביב נושא אחד וצריך לתת לכולם אפשרות לדבר ולשמוע ואולי ככה נוכל לארגן כאן פורום פעיל יותר אני חלילה לא מעבירה ביקורת שוב... אני מאוד מודה לך על הפורום הזה בסה"כ אני רוצה לעזור ולתרום ולעשות כאן פורום שכיף ומעניין יהיה להיכנס אליו אז אולי באמת תעלי את השאלה כאן בפורום: מה אנשים מצפים ורוצים למצוא כאן? בתקווה שאנשים ישתפו פעולה וניצור פורום יותר פעיל.

Puzzluna

New member
כמה הבהרות...

קודם כל אני שמחה שהוא הצטרף אלינו. בקשר לפרסום, אני צריכה להבהיר כמה נקודות (ששלחתי לעידו גם במסר אישי), תפוז הוא גוף מסחרי וכל מי שמעוניין לפרסם על גבי הפורום צריך לפנות להנהלת תפוז וחובתנו כמנהלי פורומים לשמור על הפורום נקי מפרסום. פרסום מספרי טלפון אף הוא אסור בפורום וכתוב בחוקי הפורומים. אני מאוד מקווה שעידו ישאר איתנו ויתרום מנסיונו בתחום אבל ללא פרסום ישיר. לא ביקשתי להעביר את הדיונים למסרים חלילה, אלא רק את פרטי ההתקשרות כמו כתובת ומספר טלפון. אני מאוד מעריכה את זה שאת רוצה שהפורום יצליח ומקווה שעוד אנשים ינהגו כמוך כדי לעורר קצת את הפורום, אבל צריך לזכור מי מארח אותנו ולכבד את חוקי המקום. גם ללא פרסום אפשר להעלות נושאים שקשורים לפאזלים. אני מקווה שאני מצליחה להעביר את המסר, אם משהו לדעתך עדיין לא ברור אני אשמח לענות...

123נעמי

New member
הבנתי ../images/Emo39.gif

ושוב כל הדיבורים שלי הם ברוח טובה וברצון גדול להצלחת הפורום

למעלה