חנות

adi19811

New member
חנות

שלום, פתחתי חנות לפני שבוע לסוג מסויים של מוצרים, לפני זה עשיתי מחקר ומצאתי המון חנויות שמוכרות דברים ממש דומים במחירים זהים לשלי, החנויות מפוצצות בפידבקים שמעידים על הכמויות שהם מוכרים (כמה הם כבר ייזיפו...) משהו כמו 20-30 ביום! הלוואי עלי חצי בשביל ההתחלה. נכון לשבוע האחרון לא נמכר כלום חוץ מכמה בידים וווטצ'ים. מה צריך לעשות כדי למשוך קונים? המוצר אטרקטיבי בטוח ונמכר באי ביי בטוח. אגב את רוב המוצרים שמתי ב- BUY IT NOW ל-30 יום. וחלק קטן מאד מהם שמתי ב מכרז לשבוע עם מחיר התחלתי של 99 סנט. זאת הדרך הנכונה? אני אולי צריך יותר במכרז? אני משתגע שאני רואה חנות זהה לשלי עם מוצרים אפילו פחות יפים משלי שנפתחה לפני 4 חודשים ומוכרת 20 ביום!!! גם אני רוצה :) מה אני מפספס? תודה :)

שאלה שקשה לענות עליה בלי פרטים

אם המוצרים אכן זהים (לא דומים אלא זהים), אולי אתה לא מפרסם נכון מבחינת קטגוריה/מילות מפתח, ייתכן שאתה לא מפרסם מספיק מכרזים, יכול להיות שדף המכירה לא כתוב בצורה מושכת...וכו'

adi19811

New member
המשך ...

המוצרים לא זהים, הם דומים, אני מפרסם באותם מקומות תחת אותה קטגוריה כמו המתחרים שלי. עד כמה פרסום מכרזים הכרחי ומשפיע?

roeeya

New member
כמה מכירות "רגילות" יש לך?

איפה עוד אתה מפרסם את החנות?

adi19811

New member
בעיות בשיווק החנות

אני מפרסם את החנות באתר שלי, אבל זה ייצוגי בלבד ובגלל זה גם כמעט אין בו כניסות אז כך שאני לא ממש בונה על הפרסום מהאתר שלי. יש לי מכירה רגילה אחת ובסה"כ 5 פידבקים (ארבעת הנותרים קנייה) שוב... פתחתי את החנות רק לפני שבוע... האם זאת בעיה שאני חבר ב- EBAY משנת 2005 (וזה כתוב שם) ויש לי רק 5 פידבקים? ז"א רק עכשיו למעשה התחלתי למכור עד עכשיו רק קניתי וגם מס' מצומצם של פריטים. האם זאת הבעיה למעשה? שגולשים רואים חנות עם 5 פידבקים מ-2005? לדעתי לאניתן לראות שהחנו נפתחה לפני שבוע... תודה

roeeya

New member
השאלה שלי הייתה כמה מכירות רגילות

פעילות יש לך. למשוך מספיק קונים לחנות אתה צריך כמות רצינית של מכירות (מעל 100) כל זמן נתון או פרסום חזק ממקורות אחרים.

adi19811

New member
מכירות רגילות...

כשאתה מתכוון למכירות רגילות כוונתך למכירות מחוץ לחנות? זה משנה אם הן AUCTION או BUY IT NOW?

roeeya

New member
מכירות מחוץ לחנות.

בלי כמות מאוד גדולה של מכירות מחוץ לחנות לא תהיה לך תנועת לקוחות לחנות מכיוון שמוצרים בחנות לא מופיעים במנוע החיפוש של איביי

7575

New member
אם המוצרים שאתה מוכר

הם זהים או כמעט זהים,שאלת את עצמך למה בעצם לקנות מאדם שנמצא במרחק של 11000 קילומטר

למעלה