חנות family בישפרו

lizX2

New member
חנות family בישפרו

גדולים באופנה..." אבל קטנים מאד בשרות! לפני חודשיים קניתי חולצה שהלכתי איתה סך הכל פעמיים.כעל החולצה יד מעין מעויין עם חרוזים. לאחר שכיבסתי אותה (ביד) החולצה התלכלכה בדבק מהמעויין, והוא פשוט התקלף. הלכיתי אליהם אתמול, מעולם לא חויתי יחס כ"כ מזלזל. מנהל החנות לא התייחס בכלל, "שימי אותה בניקוי יבש" מדובר בחולצה ויסקוזה שאין שום טעם להוציא כסף על ניקוי יבש- פשוט חולצה עם דפקט. הוא הפנה את הגב ולא התייחס. יצאתי ממורמרת ונעלבת מהיחס הנורא. ביקשתי חולצה זהה או להחליף למשהו אחר.. האם אתם מכירים בעיתון המקומי או בכל מקום אחר מדור לצרכנות שם אני יכולה לפרסם את הודעתי?? הייתי רוצה שיגיע למנהל החנות מאיזהו מדור/ כתב שיבדוק את הנושא. תודה מראש ליז

yaet1

New member
דעתי

אני פשוט הייתי מתייאשת ומחרימה אותם. אבל זו אני, אין לי כח למכתבים וכולי...

reuthal

New member
יש אתר שנקרא תלונה

אנשים ממודיעין הקימו אותו, שוה לבדוק אם הוא מתאים לך, הם מפרסמים את התלונה ומבקשים תגובה ממנהלים ובעלי החברות

מריום

New member
חנות פמילי

לידיעתכם יש אתר תלונה שמטפל בנושאים אלה ויש פינה משודרת של רדיו קול חי מהשדרנית מירי סער מטפלת בעוולות מסוג זה ומשיגה תוצאות טובות מאוד של פיצוי וכו'. נא להעביר אליי את התלונות.

אני חושבת שהשאלה היא מה ההוראות

של כביסה שעל הבגד, והאם פעלת לפיהן. כשקונים, שווה להציץ בהוראות ולא להיות מופתעים בבית שצריך ניקוי יבש... גם כשזה חולצית הכי פושטית שיש.. לא פעם צריך כביסה מיוחדת. אם פעלת לפי ההוראות ועדיין נפגעת שווה להתלונן!

אמהלה 2

New member
גם אותי הם אכזבו../images/Emo31.gif

אחרי ששילמתי להם על קנייה של 200 ש"ח שאלתי את המוכרת איפה השירותים, כי הייתי צריכה דחוף, והיא ענתה לי שאין להם שירותים. חברה שלי שהיתה איתי אמרה לי שלא נראה לה שאין שירותים, ושכדאי לשאול מישהו אחר. פניתי לאיזו מוכרת "זוטרה" וישר היא הצביעה לי על חדר השירותים... ממש חוצפה!!! מילא אם זה היה ילד קטן או מישהו שעלול ללכלך או להשחית... מאז אני כמובן לא חוזרת לשם, כי בעיני מי שלא נותן שירות מינימלי ללקוחותיו, לא מגיע לו שיחזרו אליו!!!!!

lizX2

New member
לא ויתרתי ו...

פניתי לחברת ישפרו שיבינו עם איזה חנות יש להם עסק. היום הודיעו לי (יום אחרי) שאגיע לקבל את כספי עבור החולצה. ראיתם?? אסור לוותר!!! ליז

למעלה