חנות AR CENTER ברמת גן

מרום22

New member
חנות AR CENTER ברמת גן

למישהו יצא לרכוש שם מחשב ? מה האמינות והשירות ? מצאת באינטרנט שהם מוכרים hp 6625 במחיר 3995 ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החנות , אשמח על כל מידע בעניין . תודה לכולם.

RoyBO

New member
תסתכל בזאפ על ביקורות

בזמנו התקשרתי לברר על מחשב שם והמוכר נשמע מאוד נחמד, בנוסף הוא אמר לי שהוא מברר לי לגבי הדגם אם הוא יכול להשיג וחזר אלי אחרי כמה דקות שאין לו דרך להשיג. בסוף קניתי במקום אחר.

מרום22

New member
ה תגובות בזאפ נלהבות

השאלה כמה זה אמין , שמענו כבר על חנויות שעושות הנחה בתמורה לפירסום מפרגן בזאפ

איזה חנויות עושות הנחה על פירגון בזאפ?

כי אני לא שמעתי על חנויות כאלה.. ותמיד לא ידעתי אם להאמין או לא להאמין על הכתוב בזאפ, כי כמה שהוא אובייקטיבי, מתי שמדובר בכסף גם זאפ יכול להיות מושחט בסוף. לא?

Aדי

New member
זאפ לא אובייקטיבי, אתה מוזמן לבדוק בפורומים..

לצרכנות למינהם, ולהיווכח. גם מניסיון אישי שלי, פעמיים כתבתי תגובה שלילית עם סיפור אמיתי בלי הוצאת דיבה או כל דבר חוץ מהלך הדברים, פעם ראשונה הם לא העלו בכלל את תגובתי, פעם שניה העלו ולאחר מספר ימים הורידו אותה, בלי הסברים...

אז כניראה

אז כניראה שמי שמשלם יותר לזאפ מקבל "קניה חכמה" וגם לפעמים את הלוגו של אמון הציבור... אבל הם בעניין המחירים חייבים להיות אובייקטיביים, כאילו אמיתיים כי המחיר חייב להופיע גם באתר אליו אתה מופנה.. אתה מכיר חנויות?

Y. Welis

New member
'קניה חכמה' לעיתים אינה חכמה כלל

וכדאי להתחשב במחיר ולא בצבע. כמו כן כדאי לחפש בגוגל עוד הצעות - לא כל הטובים והזולים רשומים ב-ZAP (למעשה אין לי מושג למה היקרנים רשומים שם... מי יקנה מהם?).

Y. Welis

New member
אבל מה הטעם אם אתה מופיע בתחתית הרשימה

עם המחיר היקר ביותר? אולי למי שמחפש בכוח להוציא יותר. כנראה שעוד יש אנשים כאלה.

יאיר B

New member
זה אני לא יודע. מה שאני כן יודע זה שזאפ שייכת

לדפי זהב והם מתפרנסים מפרסום (מצד שני, יכול להיות שהם גם מקבלים אחוזים ממכירות דרך האתר, לא יודע, זה לא כתוב בשום מקום מן הסתם). מה שאני בטוח זה שצריך לרצות להיות רשום אצלם (הם לא מכניסים חנויות שלא מבקשות) ולכן יכולות להיות חנויות או רשתות שלא רשומות ויתנו מחיר זול יותר ממה שיש בזאפ באותו רגע.

למעלה