חנות תקליטים

אסנתושש

New member
חנות תקליטים

זהו! נמאס לי מהצריבות. מהיום אני קונה דיסקים בחנויות מישהו יכול לעזור לי אני צריכה באזור ת"א חנות תקליטים זולה (אבל זולה) שלא מזייפת כמובן ?

Golden Cherry

New member
יש את "האוזן השלישית" כמובן

שנמצאת בשינקין, ו....שמעתי על חנות שנקראת "חור שחור", אבל אין לי מושג איפה היא בדיוק ממוקמת. אולי מישהו אחר כאן בפורום יידע.

soul one

New member
אממ

אני חושבת שזה נמצא ליד האוזן השלישית או כמה חנויות לפני... אם אני לא טועה...

WhiskyBar 1

New member
דיסק סנטר ללא ספק

האוזן השלישית יקרה כמו טאוור, אמנם יש שם מציאות מאחר ויש שם גם דיסקים יד שניה, וגם כי יש שם מגוון רחב של דיסקים שיש מצב שלא תראה במקום אחר (בארץ לפחות). החור בשחור נמצא בדיזינגוף, ממש לפני כיכר דיזינגוף יש שם גם תקליטים וגם דיסקים..

Rusty Cage

New member
קנה בדיסק סנטר...

הכי זול שם (אני תמיד קונה שם ב40-60 שקל בערך) ויש שם מבחר עצום. באוזן השלישית הרוב יקר לאללה,דיסק משומש יכול לעלות 80 שקל... אבל יש שם כמה מציאות באמת,אתה יכול למצוא שם דברים שכמעט אין לך סיכוי למצוא בחנויות אחרות בארץ (ואפשר להזמין וזה...),במיוחד מטאל גותי/בלאק וכל אלה... ואממ...יש גם את התו השמיני ששמעתי זה משו בנזונה... יש שם דיסקים ב10-50 שקל,מקורי (!).רק שזה בירושליים=\ פאק הייתי קונה חצי חנות אם זה היה בתל אביב

Poogy In A Pita

New member
אסנתושש לכי לחור בשחור

שם הם נותנים את המחיר האמיתי של הדיסקים/תקליטים לא כמו האוזן הגנבים האלה שלמה המלך 5 ת"א טלפון- 035285388 באמת אחלה חנות ויש שם הכל!

zappa19

New member
"חור בשחור" אם אני לא טועה קוראים

לזה... וזה נמצא בדיזנגוף משהו...לא רחוק מדיזנגוף סנטר

למעלה