חנות סריגה

RolyzCreations

New member
ברוכה הבאה

כמה משפטים בעייתים במדיניות שלך I will email you as soon as it was shipped with the tracking number so that you may follow your package once it leaves me. לא בכל המדינות יש אפשרות לעקוב אחרי החבילה. למעשה יש רשימה די מצומצמת של מדינות בהן ניתן לעקוב אחר החבילה. זו הרשימה: אוסטריה, איטליה, איסלנד, אירלנד, ארה"ב, ברזיל, דנמרק, הונג קונג, טייואן, נורבגיה, ניו זילנד, סינגפור, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, קוריאה הדרומית, קנדה, רומניה, שוויץ, תאילנד If you did not request a more secure form of mail such as FedEx, I cannot be held responsible for missing packages. משפט מאוד בעייתי. לגמרי turn off לקונים פוטנציאליים. I will try to respond back within 24 hours מיותר לגמרי. תמלאי פרופיל. בחלק מהפריטים רשום A pair of handcrafted ring. תמלאי את שדה החומרים בעמוד העלאת המוצר. אישית לא אוהבת את המשקפיים בכל התמונות. בתמונה של הכובע הסגול עוד איכשהו יש איזה היגיון, אבל הן לגמרי לא קשורות לשאר. התמונות דורשות שיפור לדעתי. רקע חלק ובהיר יותר (תעבדי את התמונות לפני שאת מעלה אותן). יכול להיות שחלק מהתמונות מטושטשות? כך זה נראה לי בכובע השחור. התמונות נחתכות בתצוגת גלריה, לי זה מאוד מפריע בעין. את צריכה להשאיר יותר שוליים.

אודי 500

New member
תודה על עצות roly

בהחלט לוקחת לתשומת לב את הערות החכמות שלך.... ואשתדל לפעול לשיפור....

chop007

New member
אהבתי מאוד מאוד מאוד את הכובעים

אלו כובעים מקסימים , אולי בחורף ארכוש אחד... מפריע לי שהצילומים הם חובבנים . הייתי רוצה לראות אותם על אישה אמיתית ולא על בובה , כדי לראות איך זה משתלב עם הפנים והשיער.... אבל אוהבת את רעיון הכובעים... כמובן שהייתי מוסיפה עוד מגוון כובעים, אין כמו חנות מלאה ...

לימיצ

New member
הממ.. אני שמחה שיש כאן מי שחושבים שהכובעים מד

מדליקים. באמת, הם פשוט כ"כ לא לטעמי שזה באמת הפתיע אותי לקרוא שיש כאן גולשים שחושבים הפוך ממני. זה גרם לי לחשוב מה אני מפספסת כאן, כי בטוח הם רואים כאן משהו שאני לא רואה. התגובה השניה אליך הבהירה לי לדעתי מה אין כאן- התמונות, שרולי אכן ציינה שדורשות שיפור, לא רק דורשות שיפור אלא שדרוג אמיתי של סטיילינג. אני בטוחה שאם תצליחי להעלות צילומים אופנתיים שווים עם בגדים תואמים ופוזה מתאימה של דוגמן או דוגמנית הבית (לא חחייב להיות דוגמנית פר אקסלנס כן?)- עם הצילום הנכון כנראה שהכובעים יקפצו ברמה האופנתית. אם אין לך אמצעים לצילומים הייתי עוברת על חנויות באטסי, אולי אפילו אצל ישראליות שמוכרות בגדים שהיית מדמיינת שמי שלובש את הכובעים האלה ילבש, שולחת להם מסר ומציעה שיתוף פעולה של הצילומים- את נותנת כובעים ומישהו אחר את הבגדים ויש הפקת אופנה! משהו בראש הקלקרי הזה עושה לא טוב לכובעים שגם ככה הם סינטטים...וגם אני חושבת שחסרים לך הרבה פריטים בחנות. לגבי המתנה שאת נותנת- הייתי מעלה אותה כמוצר נפרד, מתומחר, ובגוף ההודעה מפנה למוצר של העגיל כדי שיראו איזה מתנה (ובאיזה שווי) הם מקבלים. שיהיה בהצלחה! לימיצ

אודי 500

New member
היי לימיצ

תודה על הרצון לעזור... לשמחתי יש אנשים שאוהבים את יצירות הסריגה שלי...

למעלה