חנות לחיות בית ג´ונגל - הישמרו

KittnPaws

New member
חנות לחיות בית ג´ונגל - הישמרו

03-6203408 תל אביב חיות בית ג´ונגל קניתי לפני שישה חודשים מתקן פעילות לחתולים בן שלוש קומות שעלה לי 600 ש"ח. אחרי 5 חודשים הגעתי הביתה לגלות שמתקן ניתק מהבסיס שלו, נשבר ונפל. התקשרתי לחברת ג´ונגל מייד ואז החלה מסכת העינויים. בהתחלה לא ידעו מה אני רוצה, אח"כ הם אמרו שאני צריכה לדבר עם מנהל החנות, שכמובן לא נמצא בשום מועד בחנות, שסוף סוף מצאנו את מנהל החנות, עידן, הוא אמר לנו שהוא צריך לברר עם המחסן אם יש לו שני עמודים חלופיים לאלה שנשברו מהמתקן, אחרי ציפייה של שבוע התקשרנו שוב לגלות שהוא לא תפס את המחסן וביקש מאיתנו להתקש אליהם. במחסן אמרו לנו שמגיע לנו מתקן חדש ושהם יישלחו לנו אותו יום למחרת, כבר עברו שלושה שבועות של נסיונות לקבל איזה שהיא תשובה. למחרת התקשרנו לג´ונגל לגלות שאמנם הם קיבלו מתקן אבל הם רוצים לפרק אותו ולתת לנו רק את הרגליים ובשביל זה הם צריכים אישור של המנכ"ל שכמובן לא נמצא, חיכינו עוד יום ואז התקשרו ג´ונגל שנזכרו לשאול אותנו אם בידינו הרגליים השבורות, מאחר שעבר חודש מאז נשבר המתקן ומאחר שבג´ונגל לא אמרו לנו שאנחנו צריכים לשמור את הרגליים זרקנו אותם, על כן המנכ"ל טען שלא מגיע לנו כלום ואין מה לעשות. בזה הם סגרו את הנושא. אני נשארתי מיואשת ללא פיצוי כספי או אחר החתולים נשארו בלי מתקן וכמובן שג´ונגל מבחינתם סגרו את העניין

למעלה