חנות לא רשמית של גרמין- מישהו התנסה?

drorm5

New member
לא ממליץ רכישה מיבואן מקביל

עדיף לשלם את האקסטרא בשביל השירות והאחריות.

GARMIN STORE

New member
הסחורה היא אותה הסחורה

השרות שכל חברה מספקת נקבע על פי מדיניות החברה ולעתים גם אופי האנשים נותני השרות. לשאלה האם אני יבואן רשמי אין משמעות לגבי מדיניות השרות והאחריות. המילה מקביל מציינת דבר אחד בלבד, האם היבואן קונה ישירות מהיצרן או לא. השרות שלנו ב gps-store היה ונשאר ויהיה מצויין. וכאמור הסחורה הינה אותה הסחורה, ניתן להחליפה ולקבל עליה שירות טוב בישראל או במרכזי התיקון הבינלאומיים של GARMIN.

taDraxna

New member
למי שיכול בארה"ב

לא ממש עונה לשאלה שלך, אבל שמתי לב שהמחיר של 405 באמזון ירד לאזור $170. יכול להיות שזה לכבוד black friday.

YKOREN

New member
תבדוק את נושא האחריות

אם נותן בדיוק כמו היבואן הרשמי למה לא?!

GARMIN STORE

New member
GPS STORE

שלום, www.gps-store.co.il הוא השם החדש של החנות המוכרת garmin-store. אנחנו יבואנים מקבילים של מוצרי GARMIN לישראל. אנחנו ממשיכים לתת את אותו שרות טוב, אותם מחירים מצויינים ואחריות לשנתיים בישראל. בקרו אצלנו. תודה GPS STORE

GARMIN STORE

New member
השרות שלנו ממשיך גם לאחר תום האחריות

השרות שלנו לא מסתיים עם תום האחריות. ניתן להחליף את השעון התקול בשעון תחליפי, החלפה זו כרוכה בתשלום. מחירון תיקונים מחוץ לאחריות מצוי במשרדי החברה. תודה

Amir Shvoong

New member
251 מילים עם יבואני גרמין בישראל

הי, יהיה נחמד לדעת את שמך, ככה נרגיש שיש בן אדם מאחורי החברה. שנית, השאלה של גרמין עולה כל כמה שבועות. תעזור לנו להבין מה המחירים לגבי תיקון. הרי ידוע לכולנו שאף אחד בארץ לא מתקן שעונים אלא מחליף אותם. תעשה מעשה ותן לנו הסבר קצר איך המנגנון של תיקוןן שעונים עובד. בארץ יש מקרים רבים שהולכים לתקן דבר מה זה כמו ביצת קינדר, אין לדעת מה יצא בסוף. הגיע הזמן שיבואני גרמין בארץ יפסיקו למכור לנו ביצי קינדר ויתחילו לפרסם נהלים ברורים, מחירים על תיקון ולתת שירות הולם לשעונים שעולים לא מעט כסף. אולי אני נשמע קצת תוקפני אבל זה לטובתך ולטובת המתחרים שלך. תהיו טובים, תנו שירות איכותי, תלחמו באמת על כל לקוח, ואנחנו, הקהל שבזכותו אתם מתפרנסים, יפסיק לקנות בחו"ל ויעריכו אתכם על אף המחיר הגבוה. אם השירות יהיה טוב, שווה לכולנו לשלם קצת יותר. אילו הייתי יבואן הייתי נלחם בשיניים על הלקוחות. כל רץ 3 או רביעי בארץ יש לו שעון גרמין. כמה מהם קנו בארץ, שאלה טובה. אני כותב זאת לא כי נחמד לי להעביר ביקורת, אלא כי זה עניין כאוב בקרה הרצים. לגרמין העולמית יש מערך שיווקי מצויין בעולם, והמוצרים ובפרט השעונים, הולכים ומשתפרים. כמו כן, וכאן אסיים. יש לנו רצי עלי עלית שישמחו לענוד את שעוני גרמין שלך, ואלה ייצגו את החברה בארץ ובעולם בגאווה. ספורטאים אלה מסתפקים במועט, והמעט שאפשר לעשות זה לתת להם בחזרה כי הם אלה שלא כמוני מבלבלים את המוח על ריצה כל היום אלא רצים ומתפרנסים מזה, ומזה מביאים לחם הביתה. והפנייה כמובן לשני היבואנים. סוף שבוע טוב, אמיר

GARMIN STORE

New member
מדיניות השרות והאחריות ועוד על gps store

בוקר טוב, שמי איתן ואני מנהל המכירות של חברת איירבוקס, מפעילת האתר gps store. אסקור בקצרה את מדיניות האחריות והשרות שלנו למוצרי GARMIN בישראל. ראשית, שעונים אשר נרכשו דרכנו נושאים אחריות מלאה לתקופה של שנתיים מיום הרכישה. חשבונית הרכישה הינה תעודת האחריות כאשר השנתיים נספרות מיום הוצאת החשבונית. כל תקלה מסגרת האחריות תזכה את בעל השעון בהחלפת השעון התקול ללא עלות (פרט לעלות משלוח בדואר בכיוון אחד במידה ולא מגיעים למשרדנו) שעונים שנרכשו לא בחברתנו, או שעונים שיצאו מאחריות לאחר שנתיים עדיין יהנו משרות ההחלפות שאנחנו מציעים. אינני יכול לפרסם מחירון כזה כרגע, המחירים נקבעים על ידי GARMIN על פי עלות השעונים שמשתנה מעת לעת, ניתן לראות את המחירון המעודכן במשרדנו או להתקשר ולברר את המחיר. מספר הטלפון במשרד 1-599-55-2000 התהליך הוא פשוט. שעון שיצא מאחריות או שאינו נמצא באחריות gps store יוחלף בשעון תחליפי, או ישודרג לשעון מתקדם יותר בתשלום לפי בחירת הצרכן. הנחיות GARMIN בכל מקום בעולם היא שאף אחד לא מתקן שעונים פרט ליצרן עצמו, לכן ישנם שעונים תחליפיים המצויים בידנו. המחיר הוא מופחת אל מול המחיר המקורי, ומאפשר למשתמש לקבל שעון עובד בתמורה לשעון תקול ולשלם מחיר המשתלם הרבה יותר מאשר לרכוש שעון חדש לחלוטין. שרות טוב עומד לנגד עיננו, ואנחנו עובדים קשה בשבילו, עד היום שמנו הטוב הולך לפנינו כאתר מכירות מוצרי GARMIN המוביל בישראל, וגם הזול בישראל. לרכישה בישראל יש המון יתרונות, אולי המחיר שניתן למצוא בחו"ל יכול להיות זול יותר, אך היכן ניתן לקבל ייעוץ מקצועי בעברית, אספקה מיידית (יום לפני תחרות/אימון חשוב) וכמובן קבלת שירות ואחריות מיידיים בישראל, דבר שלא ניתן לקבל כאשר קונים שעון בחו"ל. הזול הופך יקר בדיוק ביום שבו הכי צריכים את המוצר עובד. אשמח לקבל תגובות והערות מספר הטלפון הנייד שלי מפורסם בסוף ההודעה. אנחנו תומכים בלקוחות בישראל באופן מלא ונהנים לתת שירת ואחריות תודה רבה, איתן נייד: 054-4416441

למעלה