חנות בתאילנד

s h a l e v 3

New member
חנות בתאילנד

שלום ההורים שלי עכשיו בתאילנד. קראתי לפני כמה חודשים טובים על מישהו שיודע בדיוק איפה יש חנות בתאילנד. הוא ידע את השם שלה באיזה קניון ענקי כזה וזה בקומה השלישית אני זוכר. אני מבקש מכל מישהו שיורד משהו אפילו הכי קטן בקשר לאביזרים לאייפוד בחנויות בתאלינד/ טיוואן. תודה!

JustThomas

New member
בתאילנד יש קניונים ענקיים,

הייתי שמה לפני 3 שנים - יש את סיאם סנטר, ועוד כמה ששכחתי. יש המון דוכנים והמון זיופים, תיזהר מדברים כאלה.

s h a l e v 3

New member
זה הקניון הענקי הזה?

שהוא בעצם שלושה קניונים? אמרו לי שזה משהו מטורף ללכת לאיבוד שם זה לא טוב.. אתה אולי יודע אם יש שם חנות אפילו הכי קטנה לאייפוד שלי??

JustThomas

New member
פי, אני לא זוכר.. זה היה מזמן.

יש 3 קניונים ענקיים, כל אחד עם איזה 7 קומות. אחד סיאם סנטר, אחד עם ראשי תיבות של משהו באנגלית אם אני זוכר ואחד שאני לא זוכר. אם אתה מוצאת חנות (חנות! חנות! לא דוכן!) שנראת לך מכובדת ולא משהו מפוקפק, עם תעודת אחריות והכל, אז תיקח. (או יותר נכון תגיד להורים שלך לקחת). אני לא זוכר על מקומות ספציפיים, יש המון, רק אל תקנה בדוכנים. הכל שמה זיופים וחיקויים והשד יודע מה.

s h a l e v 3

New member
מובן מאליו

אני לא מתכוון לקנות שם אייפוד/אביזרים אלקטרוניים לאייפוד. אמרתי להם שאם הם רואים חנות מכובדת כמו שאמרת אז שיקנו לי שם אוזניות איכותיות (אלה שבאות עם האייפוד נהרסות מהר! יש בתוכו איזה שקית או משהו שכל בס חזק זה מרעיד אותם! או שיקנו לי באותה חנות ששמעתי שזה חייה (אם אפשר הסבר זה טוב!) אם יש בדוכנים אז אין לי בעיה שיקנו לי איזה סקין חמוד. פשוט אמא שלי אמרה לי שאם אני ימצא את השם של החנות זה יהיה יותר קל מכיוון שזה מקום ענקי.

LinkTree

New member
חחחח....

"יש בתוכו איזה שקית או משהו שכל בס חזק זה מרעיד אותם!" זה אומר ש"שרפת" את האוזניות שלך - הממברנה נקרעה

JustThomas

New member
חחח... יש מצב,

אם הוא היה רגיל לשמוע את הבאסים האלה כל הזמן על ווליום חזק.

PuRe in§anitY

New member
אתם יודעים מה נראה לי...

שהאזניות האלה נורא עדינות ובקלות המברנה שלהם נדפקת ומוציאה קולות כאלה בבאסים נמוכים , גם לי זה קרה וזה מאוד מעצבן , שילמתי 1800 שקל ואין לי עוד שקל יותר ואני עכשיו עם אוזניות דפוקות.

ibookאינעל

New member
בבנגקוק...

יש מתחם ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קוראים לו tokyo center זה ממש בלב העיר אי אפשר לטעות. הרבה זיופים אבל גם חנויות מקור... מקווה שעזרתי. גיל.

s h a l e v 3

New member
אתה מלך!!

תודה רבה לך!!! עזרת לי מאד ! בקשר לאייפוד חברה שלי "שיחקה" לי עם הווליום. אתם מכירים את אלה שנוגעים לכם האייפוג ואהבים להוריד ולהנמיך "כי זה כיף לדעת בגלגלת"? אז זה מה שקרה... שלא תבינו לא נכון.. אני שומר עליו כמו בובה.. כעשיו שהביאו לי את החנות אני סוף סוף יוכל לקנות אוזניות וסקין.

למעלה