חנות בשם marine parts express

Sanchez

Member
חנות בשם marine parts express שלום, עזרתי לחבר להזמין חלקים ליאכטה מהחברה הנ"ל, שנמצאת במיין ארה"ב. לצערינו נדפקנו כהוגן עד עכשיו. 3 שבועות הם מושכים אותנו, כשטענו בעת ההזמנה שכל החלקים אצלם במלאי. היום הודעתי להם סופית שאנחנו מבטלים את ההזמנה ונדרוש לקבל חזרה את הכסף דרך חברת האשראי. מדובר על אלפי דולרים. רציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים שמכירים את החברה הנ"ל והזמינו מהם בעבר. כמו כן, האם יש המלצות לחנויות בחו"ל לחלקי מנועי volvo-penta. נדרשים ברכיים, טראנסומים ועוד חלקים קטנים יותר. תודה לכל מי שיכוון.

BOBO94

New member
Lancing marine נסה בכתובת הזו המקום אמין אני קניתי שם גיר חדש ב1/4 מחיר מאשר בארץ ההספקה היתה תוך פחות משבוע אני יודע גם על אחרים שהיו מרוצים .
תפנה לבחור בשם מייק הוא מקצוען
מקווה שעזרתי
בהצלחה

Sanchez

Member
תודה על התגובה...אבל... אני לא רואה שהם מתעסקים ב VOLVO PENTA.
דבר שני, האתר הוא באנגליה !
פנינו לכמה חנויות באנגליה והמחירים שלהם היו זהים לארה"ב- רק בפאונד שטרלינגים !!!
ז"א... טראנסום שעולה בארה"ב $2800 עולה אצלם כ 2800 פאונד שטרלינג.

מצאתי לא מעט חנויות באירופה אבל המחירים כפולים מארה"ב.
האם מישהו יכול להמליץ על חנויות בארה"ב.
מדובר על הזמנה של קרוב ל $30K.

Roni Raviv

New member
הניסיון שלי טוב כל ההזמנות שביצעתי אצלם נשלחו בזמן ובמחיר הנמוך מחצי מה שאתה משלם כאן.

Sanchez

Member
על מחירים אני לא מדבר... אם היה זול יותר בארץ לא היינו מזמינים בחו"ל.
הצעת המחיר שלהם חסכה לחבר שלי כ- 200,000 ש"ח לעומת הצעת מחיר בארץ.
אבל הם פשוט לא שולחים את ההזמנה, למרות שרשמו במייל מפורש שהכל נמצא במלאי לפני כ- 3 שבועות.
יש שם בחור בשם ברודי, שמשקר בלי הפסקה.
יש לי כ 10 מיילים ממנו, שבהם הוא טוען כמה פעמים שהחלקים בדרך אליו. ואתמול הוא מספר לי שהחלקים כלל לא נשלחו אליהם.

בקיצור- צוות רמאים.
נקווה שחברת האשראי תוכל למשוך חזרה את הכסף במהרה.

Sail

New member
לי יש נסיון טוב איתם למרות שאחי (שבעצם הדברים מגיעים איליו, והוא שולח לי את החילפים בדואר) התלונן על בלאגן משהוא.
בסוף הכול היגיע.

למעלה