חנות באיביי

חנות באיביי

שלום חברים, אני שוקל לפתוח חנות שתרכז ליין חדש של מוצרי יוקרה שאני מתחיל לשווק באיביי, הדבר שהכי מתריט אותי זה הפרסום...אני יודע שמכירות מחנויות לא מופיעות ברשימת התוצאות באיביי והתנועה שמגיעה לחנות היא בעיקר מלקוחות שנכנסים למכירות פומביות או BIT שאינן בחנות ולוחצים על הלינק לחנות שלי. מה עושים? איך משפרים תנועה לחנות ומקדמים את המכירות בחנות? אולי אני מפספס משהו?

tomerol

New member
בעיקרון

אין לך כל כך הרבה מה לעשות. חוץ מאולי האפשרות שכתבת, ופרסום בפורומי איביי השונים. לכל חנות, נדמה לי, יש לינק. אז יש אפשרות לשלם לגוגל (ככה הבנתי) בשביל שהלינק לחנות שלך יעלה מעלה כמה שיותר גבוה.

7575

New member
אני לא רואה כאן שום בעיה

נניח שאתה מוכר שעוני יוקרה ואני מחפש שעון רולקס ואני שם לב שיש לך גם חנות. סביר להניח שאני הכנס לחנות לראות מה אתה עוד מוכר. אני אישית כשאני קונה משהו תמיד נכנס לראות מה הבנאדם עוד מוכר בכדי להכיר מי הבנאדם.

7575

New member
חוץ מזה באי ביי כמעט אין משוטטים סתם

כל אחד פחות או יותר יודע מהם תחומי העניין שלו וכך הוא גם מגיע למוצרים בקלות. כל עוד המוצרים שאתה מוכר ניתן להגיע אליהם עיי חיפוש פשוט

תודה, ועוד מס' שאלות במתותה מכם...

1) האם מקובל לשים בחנות מחיר גבוה מהמחיר בליסטנגים? 2) האם ניתן להעלות מוצרים לחנות דרך turno lister או שרק דרך האינטרנט ישירות? אולי יש תוכנה מומלצת לניהול החנות? וכמו שאמרו חכמנו (להקת כוורת): "בין העונים נכונה יוגרל עונה שלא ענה נכונה"...

למעלה