חנופה ושאלה

syakter

New member
חנופה ושאלה

שלום לכולם,

קודם כל, אני באמת רוצה להודות לכל חברי הפורום, על העצות והטיפים הניתנים לי. מזה כשנה אני יוצא עם בתי בת ה-3 לטיולים שונים (בעיקר בהמלצות חברי הפורום) ואנחנו נהנים מאוד. לצערי אני לא מכיר את ארצנו כפי שהייתי רוצה להכיר, אולם, לשמחתי הרבה, אני מקבל עזרה רבה מחברי הפורום. תודה רבה.

ולעניינו: ביום רביעי הבא, אני אהיה בטקס סיום קורס מכי"ם של אחי הקטן שיערך בשדה בוקר בשעה 16:00. חשבתי לנצל את הנסיעה, לצאת בשעה מוקדמת יותר ולטייל באחד המסלולים באזור (לפני הטקס כמובן). באופן עקרוני אני מתלבט בין טיול בנחל בשור (אני בטוח שהקטנה תשתגע מהגשר) שהוא רחוק יותר, לבין טיול בעין עבדת שאני מבין שקרוב לשדה בוקר.
אשמח לדעת איזה טיול מתאים יותר לילדים (גם האחיינים באים- בני אותו הגיל) והאם יש אפשרויות מעניינות אחרות שהן קרובות לשדה בוקר.
תודה מראש.

עופר 249

New member
בנחל הבשור היא תהנה מאד

כפי שציינת וגם קראתי שנפתח שם גם גשר צינורות חדש
הטיול הוא טיול רכוב כלומר נוסעים עוצרים
נראה לי שטיול כזה יתאים יותר מעין עבדת כי הוא מהיר יותר בקצב שלו מאשר עבדת שהוא רגלי בלבד

אלעד 1975

New member
בגלל הכלניות - לבשור, אך אפשר לשלב

אפשר לנסוע לשדה בוקר דרך הנגב המערבי וגם להרוויח כלניות ואפילו לא להאריך את הדרך ממש.
תוכל לחוות את דרום אדום בלי הפקקים!

פשוט סעו היישר אל הגשר התלוי וזו תהיה עצירת הביניים שלכם. לא חייבים שם ממש מסלול אלא הלוך ושוב על הגשר. ניתן כמובן לעצור גם בפארק אשכול .
אפשר לעצור גם בשמורת פורה עוד לפני כן (כשנגמר כביש 6).

אח"כ תוכלו להמשיך לשדה בוקר ולעין עבדת (שעה הלוך ושוב) הממש סמוך או לאחוזת קבר בן גוריון הממש סמוך (תצפית יפה ויעלים).

ששש

New member

בעיני עין עבדת מסלול יפהפה

יותר מהבשור.
אבל היתרון של איזור הנגב המערבי הוא שזו העונה המתאימה בדיוק - בגלל הכלניות. לכן אולי כדאי לנצל את התזמון וליסוע לראות את הדרום-אדום כי לעין עבדת אולי יהיו הזדמנויות אחרות להגיע, שם העונה פחות קריטית.

kteva5family

New member
עין עבדת מסלול מעלף ואתגרי

ממש לונה פארק של הטבע עם סולמות ומדרגות. הילדים מאוד נהנים ביתי צעדה אותו בכוחות עצמה הגיל שנתיים וחצי בעקבות אחיה הגדול.

למעלה