חנוכה

barmiz

New member
חנוכה

כמו שבודאי כולכם יודעים, חנוכה חג מחזות הזמר. השנה יצאו עליסה, צי.פי., הפסטיגל, הנסיך הקטן, פרח הזהב, ספיד ועוד... הייתי שמח אם מי שיש לו מידע/תמונות/כתבות על המחזות זמר האלו שיכתוב. אני בחרתי להתמקד בתום סוייר, למישהו יש רשימת שחקנים/תמונות/חדשות או כל דבר על תום וכל השאר שיכתוב בבקשה. תודה.

שגיא ק

New member
תום סוייר והקלברי פין

המחזמר 'תום סוייר והקלברי פין' יעלה בחנוכה ל- 40 הצגות בת"א, חיפה וירושלים. המחזה שנכתב על-ידי סמדר שיר הוא מעין שילוב של שני הספרים (הספר הראשון 'תום סוייר' והשני 'הקלברי פין'). הבמאי הוא משה קפטן. משתתפים: תום סוויר - תום אבני הקלברי פין - עודד מנשה הדודה פולי - חני נחמיאס (איפה תום? הא בצבא..) בקי - אגם רודברג ג'ים - יעקב כהן ג'ו - מוריס כהן במחזמר ישולבו קטעי וידאו שאותם יהיה ניתן לראות בעזרת משקפי תלת מימד. למישהו ידוע איפה יהיה ניתן לראות את ,תום סוייר והקלברי פין' לאחר שהסינרמה- האולם הקבוע של יוכלמן-אשר-פרידמן(המפיקים) כבר לא פועל? וכמובן שירושלים זה בנייני האומה וחיפה זה מרכז הקונגרסים. שאלה: מישהו יודע מי הולך לשחק בעליסה???? והאם זה דל הבימה או שהבימה רק מארחת את זה במסגרת פעילותם בתיאטרון על הירקון?????? למרות שלא נראה שזה מחזמר גדול כ"כ כי זה יהיה באולם ממש קטן למחזות זמר (אבל ייחודי). אגב ראיתם את הפרסום בידיעות אחרונות לעלי באבא? הא ואני הולך מחר פעם שנייה למרי לווווווו (מה הקשר????)

barmiz

New member
תודה...

תודה שגיא ק, הנה קצת רכילות... המפיק אבי פרידמן במגעים כדי לשלב את דודי בלסר (?) למחזמר "מסעות הנסיך הקטן" בחנוכה, יחד כמובן עם הילה נחשון וימית הר נוי (גם דוגמניות). במחזמר "עלי באבא וארבעים השודדים" רצו ללהק את חיים רביבו (שוב ?), אבל הוא לא הסכים אז נראה לי לקחו במקומו את טל מוסרי. אה.. ומאיפה כולכם יודעים כל כך הרבה על מחזות חדשים, יש איזה אתר או משהו? כשאני התקשרתי לברר בחברות ההפקה סירבו לספר לי!

actress

New member
רק לידע כללי אבי פרידמן הוא מפיק../images/Emo46.gif

ומי שגם מכיר אותי פה יודע מה עברתי אצלו עלק "לירן הפקות" ועוד אומרים שהם יודעים לעשות מחזות זמר יפים הקיצקץ בהיידי בת ההרים כולם בוודאי יודעים למה מירי
גוועלד בוהדנה התקבלה ולא בגלל שהיא שחקנית כי היא גרועה. ומאיר מיימון חושב שהוא יודע לכתוב ולהפיק איזה בולשיט!

actress

New member
זה תקף גם ליעל בר בר בר בר זוהר

שהיא ומירי בוהדנה שילוב מיוחד של הדוגמנות שהתקבלו בזכות אתם יודעים מה ולא משחק. גרוע ביותר!

barmiz

New member
תיקון טעות

התכוונו לשלב את דודי בלסר ב"ספיד וגלגלי הקסם", ולא בנסיך הקטן כמו שחשבו. דודי אמור לשחק אלוף הגלגלים, שהוא בעצם פוסטר בחדר של ספיד, ובסוף הוא מתעורר לחיים. אגב: למישהו יש תמונות מהמסיבת עיתונאים של תום סוייר, אני חייב את התמונות.

שגיא ק

New member
את תום סוויר והק פין מפיקים יוכלמן-

אשר-פרידמן הפקות ולא אבי פרידמן. ןאני מסכים גם שמאיר מיימון לא יודע לכתוב ולביים.

actress

New member
פשיו מזל ../images/Emo13.gif

אבל מה שכן לירן הפקות השנה הולכים על ההפקה של איריס מרטינז בליהוק שכחתי את השם..

barmiz

New member
היי

למי אכפת למה איריס מרטינז לא תשחק, במילא זה נרא מחזמר גרוע. שוב אני שואל, למישהו יש תמונות של המחזמר תום סוייר, עשו מסיבת עיתונאים ויש תמונות וכתבות, אז תשימו.

barmiz

New member
שחכתי

ביום שבת ברשת ג' יש תכנית על המחזמר "מיקה שלי", למי שרוצה לשמוע התכנית תהיה בשעה 15:05. ותשימו תמונות מתום סוייר, בבקשה!

actress

New member
דיי רציני מה לא ידעתי../images/Emo12.gifנו באמת היה

כתוב את זה בכל העיתונים... וכמובן בנט יאללה תמיד אצלם בא מישהו והולך מישהו וזה רק תירוץ עלוב שבכאילו בגלל תאונה החליפו מי שבאמת מכיר את הצמד הזה של לירן הפקות יודע עד כמה הם רמאים ויעשו הכל כדי להכחיש ולמצוא מישהו אחר .

נצל"ש- תגידו אני היחידה או שהשנה לא

פורסמו בכלל אודישנים למחזות זמר?!?!!? זה כל כך מעצבן למשל את אגם רודברג לקחו ישר! לא עשו לה בכלל אודישנים ולא נתנו לילדים אחרים לנסות להתקבל! ואם יש ילדות\נערות שהרבה יותר מוכשרות ממנה?! לא חבל?!!?!? אני גם הבנתי שהיא בכלל לא יודעת לשיר.. אבל לא חשוב. סליחה שהוצאתי עליכם את העצבים..

שגיא ק

New member
מעדיפים לקחת כאלה שכבר הוכיחו את עצ

מם. אבל יש אודישנים לילדים לפסטיגל.

actress

New member
פורסמו בעיתונות המקומית + מידי פעם

גם פורסמו במקומונים כלומר תמיד יש את העיתונים שמגיעים בדואר לכל ישוב אז גם שם ובכל מיני אתרים כמו למשל האתר השחקנים שיש את קטגוריית האודישנים וגם כמובן מפה לאוזן דרך טל' אבל בעיקר בעיקר אנשים יזמו והרימו טל' לכל מיני משרדי הפקות.

זה לא סותר.. עובדה שעדיין אף ילד לא

מפורסם משחק באיזהשהיא הצגה.. טוב עזבו אני סתם מתעצבנת. חח

למעלה