חנוכה שמח!!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifחג אורים שמח!!!../images/Emo138.gif

אהה איזה חג!!! החג שכל כך מתקשר לימנו במלחמות שלנו נגד אויבנו לפני פחות מ-60 שנה!
חג שמח ומואר לכולנו
בתיאבון

tahel93

New member
גח חנוכה שמח לכולם!!!!!

גם אם יש לכם מלא עבודות ומבחנים!

חנוכה שמח

שלומכם יסגיה... מישהו מכיר את המאמר של יאיר לפיד מלפני שנה או שנתיים- החילונים המתיוונים של ימינו...? היכן ניתן להשיג אותו?

יש לך 2 אופציות

1. להכנס לפורום של יאיר לפיד ולשאול שם. ב. ללכת לספריה העירונית, יש להם שם מחשב שבו שמורים כל העיתונים הישנים. באיזה מאמר מדובר? יש לי כמה מאמרים שלו בבית ששמרתי לאורך השנים, יכול להיות שזה אחד מהם.

שבוע טוב איילת...

וחנוכה שמח. זמן רב לא דיברנו... מה שלומך, ואיך השירות? באמת כבר חשבתי לשאול 'איפה איילת'... תודה רבה על העצות. שם המאמר הוא משהו בסגנון של מה שכתבתי- החילונים- המתיוונים של ימינו.

שבוע טוב

אם אתה רוצה יש לי מלאי של שאלות שאני עדיין מנסה למצוא להם תשובה... ואצלי ב"ה טוב, מה שלומך? ואני פה אני פשוט יותר פסיבית כמו
שרק שיש גשם יוצא מהבית שלו. (הדימוי לא כזה קשור אבל התחשק לי להגיד אותו
). חיפשתי בקלסרים ואין לי את המאמר הזה, סורי : / חג שמח ומלא אור : ).

שבוע מצויין..

אני אשמח לשמוע גם בלי שאלות... אך את יודעת שאת תמיד מוזמנת.. אצלי הרוב מצויין ב"ה. אם זה המצב- מה יש לך לעשות לפחות בשעות הפנאי? או שהפסיביות היא העבודה...? נכנסתי לפורום [הרשמי] של יאיר לפיד. ראשית כל- הזדעזעתי... לא ראיתי שם שרשור שהיו בו תגובות, מלבד 2 שבאחד הייתה תגובה בודדה ובשני שתיים בלבד. ובכל מקרה- הם לא מפנים לטורים שלו... תודה בכל אופן. והמשך חכונה שמח, שבוע טוב וחודש מעולה.

isilme

New member
חנוכה שמח../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

וואי.. אין לי מילים להסביר את מה שעובר עליי מאז שהתחיל החג... אני מקפצת כמו קנגורו על סמים מרוב אושר

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifחנוכה חנוכה חנוכה-

עושים פה בלאגן אם לא אתם אז-שבט ש ב ו ת ירימו ת'מורל.. חג שמח לכולם!

למעלה