חנוכה שמח לכולם

חנוכה שמח לכולם

כן אני חדש פה רק היום ידעתי שיש פורום בני עקיבא מגניב... אני משבט שבות מסניף נו"ד הכלים

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני משבט שבות סניף מלבס:] תהנה

מה זה???

אמא ש'ך ברטכה הבאה... אני ברוך הבא,ברוך!!!!! לא ברוכה ולא נעליים! עדי גורדון זה שם של שחקן עבר בהפועל ירושלים!!!!!! אה ולכל המבולבלים נוו"ד זה נווה דקלים לא נווה דניאל ולא נווה דודה שלי... ומי זאת אוסנת? יענו מה המשפחה שלך?

וואו... אגרסיבי....

תרצח אותנו וזהו... אתה כולך חמשוש פעור... אפילו אם אתה לא חמשוש... וקצת כבוד למנהל!! בתודה: המאפיה האילתית שלא כלכך שולטת

אוקיי בואי נעשה קצת סדר...

קודם כל ברור שמכבי לא אלופה... אני שונא את מכבי דבר שני בחיים שלך על תגידי שהפועל לא אלופה.וחוצמיזה יש לך בעיה אם זה שאני חמשוש? המאפיה האילתית אעלק... הייתי באילת איכס... איזה סניף קטן..... יאללה יאללה לכו לישון כל האילתים.... נוו"ד אימפריה להלהלהלה וכל השאר אימפריה לה לאאאאאאאאאאאא

חחחחחחח

דבר ראשון אני בן (ליאור, לא צריך זכרון כזה טוב בשביל לזכור שחשבו שאני בת.....) דבר שני, הייתי גם בסניף שלכם... אז אין לך מה לדבר... ואתה החמשושון הכי פעור שנתקלתי בו בחיים

isilme

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif ../images/Emo6.gif

מה אתה עושה פה? לא עזבת? קישטה! סתם, לא.

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב...

אני יגיד פעם אחרונה ובפעם הבאה זה יהיה כבר כואב...
עדי גורדון זה שם של שחקן עבר בהפועל ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לעזעזל לא מכירים שחקנים?!?!?!?!??!?!?!?!?!? זה בערך כמו שלא תדעו מי זה עודד קטש במכבי שכולם דבוקים עליה... דיייייייייייייי צאו ממכבי אני שונא ת'קבוצה הזאת!!!!!!!!!!!

למעלה