חנוכה שמח לכולם, ו:

s m i l e y

New member
חנוכה שמח לכולם, ו:

קטע המתגלגל ברחבי האינרנט,תקראו תבינו ותפנימו: "השבוע נדליק כולנו נר ראשןושל חנוכה. חוכה, חג האור. אנו שרויים כשנתיים במלחמה קשה נגד הטרור, זו תקופה קשה, שמשרה דכדוך ותהייה. מול החשכה הזאת עלינו להעמיד עלומת אור, גם אם החושך מעיק, לאור יש יתרון איכותי עליו. זכרו, מעט אור דוחה הרבה מן החושך. כיצד נגביר את האור? בכל אחד מאיתנו קיימת נקודת אור, לכל אחד יש את העוצמה שלו, נגביר את האור בכך שנייה נעימים זה לזה,טובים, נאמנים. במקום שיש אהבה יש גם אור. נכבד זה את זה ונגרש את החושך, התקיפות, הרוגז והאלימות. את נרות החנוכה מדליקים כשהשמש שוקעת, כאשר החושך עוטף את היקום, הנרות מסמלם את התקווה והאמונה הטוב והצדק. חנוכה שמח ומואר" אוהבת את כולכם.

Mad-DawG

New member
../images/Emo138.gif לכבודך!

הדליקו את האור הפנימי = היו מי שאתם, שאתם באמת!

DJ JuVi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifחג שמח לכולם!!!!!!!

אין לי משהו באמת חכם להגיד (כרגע), איזשהו משפט מסויים שידבר על האור שצריך להידלק אצלנו ולתת לו להוביל אותנו לדרך המלך שבה יהיה שינוי והמדינה הזאת תפסיק לבעור, לגווע ולגסוס. רק רציתי להגיד חג שמח לכל הפורום ולכל קהילת היפ הופ הישראלי (ולכל בית ישראל...) בתקווה שתיפסק השנאה, יפסקו המלחמות, וסוף סוף נוכל לחיות פה בשקט. אני מקווה שכשאנשים ידליקו את הנרות (
) לחג, תוצת (
) האהבה (
) בליבם, והשמש (
) תעלה על ישראל. מעניין מתי נהיה חכמים (
) מספיק כדי להבין את הטעויות שלנו ולהתגבר עליהן!!! בברכת חג שמיייייח מלא מוזיקה ואהבה (וסופגניות
ט-עימות!) JuVi

Mad-DawG

New member
אני אחתום אחרת,

כמובן שאני מצטרף לברכות לאיחולים ולתקוות שלך, אך ברכתי היא אחרת, והיא מצוטטת מאחד האנשים שלימדו אותי בשנה האחרונה במכינה: "כשהמצב בחוץ משוגע, בואו ננסה להיות נחמדים יותר אחד לשני". תקף לכל ימי השנה! מומלץ בחום!

למעלה