חנוכה במושבה

JAMES DEAN

New member
הנה מה שהולך להיות במושבה:

להעיר את העיר
"רחוב עמק רפאים מזמין את תושבי העיר ליריד שכולו חורף, מוסיקה, ואומנים זה יהיה אירוע קסום וייחודי שיבטא ויחזק את רוחו ואופיו של הרחוב עמק רפאים. זה יתקיים בימים שני ושלישי (22-23) בין השעות 17:00 - 23:00" -מלבד זה יהיה גם הפנינג ענק בקולנוע רב חן ויהיו מבצעים של כרטיס שני בחצי מחיר או חינם. (תלוי בסרט) - בניניי האומה כמובן יארחו את מיטב האורחים ואת ההופעות ואיך לא ה-פ-ס-ט-י-ג-ל - המוזיאונים השונים יפתחו ויציגו את מיטב האומנות וההפעלות שלהם לילדים.

יוסדוס

New member
אתה יודע ש....

שבשיר זה לא "אם מתחשק לי לא להיות עצוב אז אני נוסע לכיוון ירושלים" אלא זה "אם מתחשק לי להיות עצוב,אז אני נוסע לכיוון ירושלים" אז תשנה..למרות שאם תשנה אז זה ישמע כמשהו לא טוב...

לא אדוני אתה טועה

יש לי את השיר על המחשב ומשמיעה חוזרת זה כמו שאמרתי, אם בדקת בשירונט זאת טעות, כל האתר שלהם מלא בטעויות כמו בשיר הטרטע שאמור להיות "איך אותה אהבתי הייתה יפה כל כך היה לה גוף של ונוס שפתיים של מלאך" והם כתבו "היה לה גוף של בן ושפתיים של מלאך

יוסדוס

New member
וואלה.....

גבר אתה צודק...... אחרי שבדקתי בwww.mp3music.co.il אז זה באמת "אם מתחשק לי לא להיות עצוב אז אני נוסע לכיוון ירושלים" סליחה על הטעות.......

למעלה