חנויות

TheSuperman

New member
חנויות

שאלה קצת מטומטמת.... איפה אפשר לקנות בארצינו הקטנה חולצות של צניחה חופשית (חוץ מהמועדונים) וכבר יש לי את החולצה הכחולה עם ה - S האגדי עליה. אם השאלה לא היתה מובנת אז... כל חולצה שמוזכר עליה צניחה חופשית. תודה, סופרמן.

oferbar

New member
זה פחות או יותר זהו

האופציות הבאות הן: (1) הזמנה באינטרנט (2) לבקש ממישהו שנוסע למועדון גדול בחו"ל עם חנות צמודה להביא משהו (3) לייצר לבד...

80s girl

New member
יש חנויות כאלה באינטרנט, מלא~!

כנס ל yahoo ואז ל recreation ואז ל skydiving ואז לחנויות או שופינג, לא זוכרת את הקטגוריות פעם ראיתי באחת החנויות חולצה נחמדה שכתוב עליה "my drinking club has a skydiving problem"

skyhigh

New member
../images/Emo3.gifחנויות און ליין

קבלו.. חלק מהאיורים ממש מדליקים

TheSuperman

New member
OK

אז למישהו יצא להזמין מאחד האתרים האילו? אם כן איך זה יצא? כמה זה עוללללההההההההה???

FlyBaby

New member
להזמין מהאינטרנט

כן לי יצא להזמין המון חולצות ושטויות כאלה מהאינטרנט האתר הכי טוב שאני מכיר בשביל כל ציוד צניחה שצריך זה www.square1.com משלוח רגיל לארץ שייקח בערך שבועיים שלושה להגיע לא יקר במיוחד אבל אם אתה רוצה שזה יגיע מהר עם FedEx או UPS זה עלול לעלות בסביבות 30-80$ תלוי מה אתה מזמין ומה משקל החבילה ועכשיו יש את ענין המכס שזה הכי מעצבן, על רוב הדברים משלמים מכס, בערך 18% אחוז מהערך הכולל של החבילה ואם ביקשת שיישלחו את זה ב FedEx אז הם גם לוקחים מס טיפול, על הוצאת החבילה מהמכס אז ככה אתה גם משלם את המכס וגם את המס טיפול של חברת השליחויות אז הפיתרון הכי טוב שאני מצאתי לבעיה הזאת זה לשלוח את זה לחבר\משפחה בארה"ב ואז הם שולחים לך את זה בתור מתנה כי על מתנות או על דברים יש שניה לא משלמים מכס, אז ככה אתה גם לא צריך לשלם כל כך הרבה על משלוח לארץ וגם אתה לא צריך לשלם מכס, פועל מצוין, עשיתי את התרגיל הזה כבר יותר מחמש פעמים ולא שילמתי מכס אף פעם בהצלחה

למעלה