חנויות וירטואליות

eh beh

New member
חנויות וירטואליות

בא לי צעצוע חדש ומכיוון שאני גרה בקצה העולם, אין לי ברירה אלא להזמין ברשת. נתקלתי בחנויות שונות , רוב הדברים נראים דומים , אבל יש פערי מחירים מדהימים ! בחנות של עדשה למשל, המחירים ממש נמוכים. כבר הזהירו אותי להתרחק מאביזרים זולים, אבל בכל זאת מפתה ... משהו התנסה ? מכיר ? יכול להמליץ ?

לא לא לא לאא!

חבל על הכסף שלך.. אפילו שהמחירים זולים! צפויה לך אכזבה מהמכשירים האלו תעשי מאמץ.. ותגיעי לחנויות.. אולי תעשי סקר בחנויות לפני זה.. ככה שתדעי לאן עדיף לך להגיע במקום לבזבז יותר מדיי זמן..

חופ שיה

New member
גם אני חושבת

שרצוי להגיע לחנויות כדי למשש, לבדוק, להרגיש על היד, לראות בעיניים את כל המגוון. היות ואתם גרים רחוק , אני אמליץ לך על ,הרוקט פוקט, ביצה רוטטת, באט פלאג, ואם ברצונך ויברטור רוטט ,אז יש הרבה סוגים - קשה לומר מה מתאים לך. לא פעם אמרתי שצעצועים זה עניין לניסוי וטעיה במיוחד כשמתחילים איתם, עם הזמן והשימוש בהם תוכלי לדעת יותר טוב מה טוב לך ומה פחות.

eh beh

New member
יש לי כבר כמה ...

באט פלאג אכן חמוד והרוקט פוקט גם עושה את שלו. ההלבשה עליו פחות מוצלחת. ביצים סיניות זה נחמד ל"דגדוג" מדי פעם ... אבל לא מעבר. מה שנראה לי שם באתר זה בעיקר הכיוון של ויברטור רציני יותר (חשוב שיהיה עמיד למיים ! ) וגם העניינים של הפנינים עושה רושם מדליק. מה שעוד נראה חמוד (וזול ) זו הלשון הקטנה והחמודה ... ועוד משהו שכבר הרבה זמן בא לי עליו זה פרפר. מאיפה אתן מזמינות ? איזה אתרים מומלצים ?

חופ שיה

New member
את רוב הצעצועים

שלי קניתי בחנות, אני אוהבת לראות מה שאני קונה. אם אקנה בנט זה יהיה דילדואים ובאט פלאגים ודברים שראיתי קודם בחנות והם יותר זולים בנט, בעיקר צעצועים שאין להם מנוע רטט או הפעלה עם סוללות, כך לא יהיו לי אכזבות.

למעלה