חנויות בת"א....

lliioorr6

New member
חנויות בת"א....

אני צריך לקנות כיסוי לגלשן, מישהו מכיר חנוית גלישה בת"א שמוכרות כזה דבר במחיר נורמאלי, ראיתי שאינטר סרף מוכרים במחיר שערורייתי, כמעט 400 שקל לכיסוי נראה לי קצת הרבה כסף.אתם יודעים כמה זה מחיר הגיוני לכיסוי טוב? נראה אם מישהו בכלל יענה, הפורום נראה מת.

lliioorr6

New member
ברוך השם יש פה מישהו

אחי אני רוצה לקנות תיק שישמש אותי לטיסות לחו"ל ויגן על הגלשן בטיסה, אתה חושב שתיק במחיר כזה יספיק?

amirgal

New member
תגיד אתה פלגמט?

אתה אומר שתיק ב400 שקל יקר לך, אז נותנים לך תיק ב150 ואתה אומר שהוא לא טוף. אז מה אתה רוצה? מה שאתה קונה, זה מה שאתה מקבל.

lliioorr6

New member
מי שפלגמט פה נראה לי זה רק אתה!

לא אמרתי שהתיק לא טוב, אולי גלשת באיזור מזהום עם שפכי מפעלים ועכשיו אתה מדמיין דברים, אמרתי שתיק ב 400 שקל זה יקר ואם תיק ב 150 שקל יעשה את העבודה שלשמה אני צריך את התיק.

amirgal

New member
תילמד דבר ראשון ליכתוב כמו שצריך,

ורק אז אולי תוכל לדבר על פלגמטים.

cyb3rmaniak

New member
אין מצב... אין בו מספיק ריפוד

אתה צריך משהו רציני יותר. התיקים האלה טובים אם אתה רוצה לשים את הגלשן באוטו בשמש, אם אתה רוצה לסחוב אותו על קטהוע (יש להם רצועה) ואם אתה רוצה להימנע מפיצוצים מכל מכה קטנה... זה כמו לעטוף את הגלשן בכמה מגבות. כדי לקחת גלשן לחו"ל לדעתי אתה צריך תיק עם ריפוד עצבני... כזה שאם תיק במשקל 40 קילו יפול עליו- יגן על הגלשן. אם התיקים שמוכרים ב- 400 ש"ח באמת מרופדים ומיועדים לנסיעות אז לדעתי זה סביר להשקיע את הכסף. יאללה... השקעת 1000 ש"ח בגלשן. עדיף להשקיע עוד קצת ולא להתחרט על זה שנשבר לך גלשן או שהוא חטף פיצוץ במטוס. זו השקעה ארוכת טווח. התיק לא יחטוף פיצוצים :) תברר עוד קצת בחנויות. ותגיד בפירוש שאתה צריך תיק כדי לטוס לחו"ל עם הגלשן. אולי יש איפשהו זול יותר.

lliioorr6

New member
זהו שהתיקים המרופדים הם באמת יקרים

מאוד, אני רוצה לברר אבל אני לא כל כך מכיר חנויות גלשיה בת"א, יכול להיות שבסוף אני יקנה תיק יקר ב 400 שקל אבל אני רוצה לחפש אולי יש באיזה מקום יותר זול מבאינטר סרף (רק 1000 שקל על גלשן, חחחחח) תודה רבה על העזרה, אם אתה מכיר עוד חנויות גלישה בת"א אשמח לשמוע.

cyb3rmaniak

New member
ונסה כאן...

http://www.section.co.il/Products.htm יש להם תיקים, אבל אי אפשר מהתמונות להבין אם הם מרופדים או לא. ובכלל- נסה להתקשר לחנויות גלישה. בטח יש איזה חנות שיש לה, או שמכירה מישהו שאחותו של בן דוד של זה שמוכר להם חולצות- מוכר תיקים לנסיעות :)

lliioorr6

New member
עזרתי לי מאוד גם ב...

שיטת אריזה שונה וטובה בהרבה ממה שהכרתי, וגם על החנות שאני אבדוק אותה מחר, תודה!!!!

lliioorr6

New member
ל CYB3RMANIAK :

אחי, תודה על שני האתרים שהמלצתי לי, הראשון על טיפים לאריזה שאני ישתמש בהם , והאתר השני של החנות סקשן שהיום הלכתי אליה וקניתי שם כיסוי מצויין של FCS עלה לי 350 שקל אחלה כיסוי ! יש להם שם מבחר גדול גם של יותר זולים. אחלה יחס וגם נתנו לי במתנה שאווה סטיקי באמפס ומדבקות, ממליץ בחום. מצורפת תמונה של הכיסוי.

אורב1

New member
ליאור כנס

אחי תיקנה משומש אם ריפוד ומחיר של חדש בלי ריפוד..!!

למעלה