חנויות בארץ ?

80s girl

New member
חנויות בארץ ?../images/Emo41.gif

מישהו יודע אם יש בארץ חנויות לצורכי סקיידיוינג? מקום שאפשר לקנות בו חופה חליפה קסדה וכל האביזרים הנלווים?? אני ראיתי מליון חנויות ברשת , אבל בחו"ל לא מצאתי ממש אף חנות ישראלית יש מישהו שקנה את הציוד האישי שלו בארץ? tnxxxx

פעם מצאתי אחלה googls בחנות המבורגר

היה להם מבצע שאם קונים ארוחה מקבלים בדיוק את המשקפי צניחה המתאימות לצנחן. אבל ברצינות, לא נראה לי שמשהוא יפתח חנות לציוד שהיא לא תהיה באחד ממועדוני הצניחה. למועדוני הצניחה יש את החנויות שלהם, בד"כ הציוד שם הוא On demand. לדעתי זה יהיה חיפוש שב לחפש חנות כזו באיזה קניון אבל בהצלחה

80s girl

New member
אתה מתכוון למועדונים גם בארץ?

באילת או בבונים ניתן לקנות ציוד? אפשר להזמין מהם או משהו, אין שם חנות נכון?

80s girl

New member
בטח אין בארץ חנות צניחה במיוחד אבל

לא ניתן למצא ציוד צניחה בחנויות ספורט שמוכרות ציוד צלילה, אקסטרים וכל זה? כמו אוקטופוס או משהו כזה?

הסבר והמלצה

נחלק את הדברים ל 2, ציוד יעודי וציוד כללי בציוד יעודי אני מכליל את כל הדברים עליהם אנו מתיחסים כציוד לצניחה בלבד. בקטגוריה הזאת ניתן לכלול * מד גובה * חופות, ראשי ורזרבי * Cypress * ריתמה ציוד כללי כל אותו ציוד שניתן ל"התאים" מענפי ספורט אחרים * קסדה * כפפות * Googls * חליפה את הציוד היעודי אפילו לא הייתי מנסה למצוא במקומות אחרים. רק במקום שיש בו מומחים לנושא, במועדונים. יש גם יתרון של עבודה עם הציוד שלמועדונים יש גישה אליו, כי אז השרות (תיקונים למינהם) יהיה הטוב ביותר. שאר הציוד הכללי אפשר בהחלט לקנות בחנויות אחרות אבל קחי בחשבון שהציוד האחר הוא מגיע מאותו יצרן ואז המחירים בד"כ אמורים להיות זהים. כפפות לדוגמה או קסדת GATH למשל אפשר למצוא בחנויות ספורט ימי, לגבי המחיר שווה תמיד לעשות סקר שוק. איזה ציוד את מחפשת? יש לנו בפורום גם לוח מוכרים קונים, ניתן לפרסם גם מודעות על חיפוש ציוד! בברכת שמיים כחולים אורי

oferbar

New member
אצל איציק במכולת

פעם הלכתי לקנות לחם ושני חלב ובמקרה היה לו סייבר 2 135 רק עם 100 צניחות אבל הסייפרסים נגמרו... טוב ברצינות, ממש חנות אפשר למצוא רק במועדונים ממש גדולים כדוגמת Square One בפריס קליפורניה. אבל בדרך כלל אם קונים ציוד מיצרן (ולא יד שניה) אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת דרך ספק, או בארץ או דרך האינטרנט וכולי. חליפות זה מיצרנים אחרים כמו Tony, Bev, DaKine וכו´ שמיים כחולים עופר

למעלה