חנה שלום,

תמר 110

New member
חנה שלום,

אבקש לדעת למה מחקת הודעה שלי בנושא בריכת מכבי?

לא מחקתי הודעה שלך בנושא בריכת מכבי

תהיה אשר תהיה ההודעה, יש לי 2 בקשות לגביה: 1. אם "מפלצת ההודעות" בלעה לך הודעה, הציבי אותה שוב 2. שאלות כגון זו אנא העבירי אלי במסר ולא על גבי הפורום שימי לב שלעיתים גולשים (ואפילו אני) מציבים הודעות בשרשורים ארוכים ואח"כ לא מוצאים אותן בשל אורך הדיון ומורכבותו. גם זה יכול לקרות וקורה תכופות.

תודה על ההפניה

כנראה שהודעתה של תמר נכללה באלו שהוסרו בטעות והוחזרו מיד לפורום. תמר, זה מתחבר לסיפא של דברי - לחפש גם במרומות שאינך חושבת שהיא נמצאת. העיקר שנמצאה האבדה.

תמר 110

New member
ארז, ראשית - תודה. שנית -

התכוונתי להודעה נוספת שכתבתי בנושא, המתייחסת לתיקון הטעות שנכתבה על - ידך וע"י חנה: שבריכת מכבי הינה בבעלות פרטית. אומנם על פניו, בפועל זה נכון, וזה מה שקורה בשנים האחרונות, אבל חוקית, מכבי אינה אמורה להיות בבעלות פרטית, היא אמורה להיות בבעלות אגודת מכבי. לצערי, היא מנוהלת שנים ע"י 2-3 אנשים שהחליטו להפוך את הבריכה לשטח פרטי שלהם. חשוב לי מאוד שדבר זה ישאר בפורום ושהנוכחים כאן יקראו. מאחר וכשהפנתי שאלות למר חופרי, בפורום, היה/היתה (אנני זוכרת כינוי מדוייק), מי שהתרעם/מה על השאלות שלי, כאילו אינן מספיק חשובות, או כאילו "אלו הצרות שלך"... ואני בתגובה כתבתתי לו/ה שהייתי רוצה להפנות שאלות נוספות למר חופרי, אך מאחר ובפורום אין... - ואני לא מעוניינת להתחיל הויכוח שוב - אז אנני יכולה להציג בפני ראש העיר גם שאלות לגבי אוולות ופעילויות בלתי חוקיות המתקיימות בעירנו, ואולי (והלוואי שאני טועה) חלקן בשיתוף עם מנגנונים מסויימים בעיריה.

תודה על היידוע, זה ראוי להוד' ראשית בפני עצמה

ובכל מקרה הייתי מציעה לך לכתוב לשוצמן או לחופרי במייל. תעדכני אותנו מה היתה תשובתם. ושוב - לא מחקתי את הודעתך, קורה שנעלמות הודעות בתפוז, יש לכך כינוי: "מפלצת ההודעות". בעיה ותיקה ומוכרת.

תמר 110

New member
הפנינו מייל ומכתב למר חופרי

בנושא ותגובתו היתה שלא כך הדבר. ציינו בפניו כי אף דווחנו כי צבע השטח במפה העירונית שונה (משטח אסור לבניה לשטח מותר לבניה), וגם זה הוכחש. משפחתי ואני נוטים להאמין לראש העיר, למרות שבפועל אנו שומעים עדויות שונות מאנשים שונים כי שטח הבריכה נמכר לקבלן פרטי ובשנה הבאה אף יבנו עליו בתי מגורים.

למעלה