חנה בוקר טוב

מאיוש י

New member
חנה בוקר טוב../images/Emo24.gif

אשמח למתכון של כתר הגבינה מה זה בכלל? אבל אם זה עם גבינה אני מכינה
ושל הגונדי. ושכחת לשים לנו תמונות לכל מטעמיך את ממשיכה להתעלל בנו וזה לא יפה בימים החמים האלו. המשך יום נפלא ושבוע טוב.

חנהפ

Active member
בוקר אחלה../images/Emo6.gif

מה לעשות לא צילמתי את הכתר גבינה וזה בעצם בצק רבוך בתוספת גבינ"צ טל העמק מגוררת,מסדרים ככתר,ומטביעים בבצק קוביות של גבינ"צ טל העמק. יש המכירים את זה כפחזניות גבינה צרפתיות -גוז'ר

חנהפ

Active member
גונדי ברוטב עגבניות וחומוס

המתכון לגונדי: חצי קילו עוף טחון 2 בצלים גדולים קצוצים דק מאד, או מגורדים. 150 גרם אבקת חומוס טחון כפית מלח רבע כוס שמן כפית כורכום כפית הל טחון חצי כפית פלפל לבן מכינים את העיסה ומניחים לחצי שעה,לנוח. בעקרון מבשלים במרק עוף עם חומוס וכו' אבל אצלנו לא אוכלים בקיץ מרקים חמים,אי לזאת הומצא יצור הכלאיים הנ"ל: את הגונדי בישלתי במים עם מלח ואבקת מרק ושליתי מהנוזלים. בנפרד טיגנתי בצל,2-3 עגבניות קלופות וקצוצות,תבלינים,מעט נוזלים חלק מהסיר בו התבשלו הגונדי,אחרי 10 דקות בישול הוספתי את הכדורים, יחד עם חומוס שהיה לי כבר מבושל לדרגת אכילה. עוד בישול קצר לספיגת טעמים וזהו.

מאיוש י

New member
אחחחחחחחחח, נראה נהדר../images/Emo24.gif

ינוסה בקרוב בע"ה. היסטריה יש לי תמיד כשאני רואה דברים טעימים

יוכי68

New member
חנהפ, איזה יופי, מה לך ולפרסים?../images/Emo3.gif

תמיד רציתיי נסות ועדיין לא ניסיתי, אני מכירה את הגונדי בגירסה הצהבהבה.......בקרוב אכין בע"ה. את החומוס קונים טחון, נכון?

מאיוש י

New member
כן, את הקמח חומוס קונים בחנויות תבלינים

ומבקשים טחון אפשר לטחון בבית חומוס יבש קלוי למי שרוצה

חנהפ

Active member
אני מבשלת אוכל טעים

לא ממש אכפת לי העידה.. קמח חומוס אני קונה בחנות לתבלינים שמוכרים חומוס יבש,כזה שיש בפיצוחים, ושם הוא טוחן לאבקה. כמו שכתבתי,הגונדי המסורתי- צהבהב כי הוא מתבשל במרק עם חומוס וכורכום,אבל אני רציתי בלי מרק,והיה נראה לי שגונדי לבד ישתעמם...

למעלה