steelwater
New member
חן, חן - שים לב!!!../images/Emo58.gif
אתה לא תאמין!!! סקראבס כמעט ובאמת השתמשו בשיר של Jump, Little Children בפרק שלהם!!!
בשוף של הפרק My No Good Reason יש את הקטע שאליוט מביאה לדר' קלסו את הכלב של החולה שמתה ולאברן מתה והכל ויש את השיר הזה "Aint No reason". אבל, יש אתר כזה ממש מגניב שמפרסמים בו בלוגים של סקראבס. אחד הבלוגים היה על החיות שהופיעו בסדרה בעונה הזאת, ואז גם הראו קטעים שלא שודרו או שקצת שינו אותם, והיה את הקטע שדר' קלסו נכנס לאוטו שלו ואליוט והשרת מסתכלים עליו והכלב נכנס איתו לאוטו והם מסתכלים אחד על השני., אז בקטע הזה גם קלסו והכלב עושים High five, שזה היה ממש מגיב ומצחיק חחח, אבל הכי מגניב זה שברקע היה את השיר "Say Goodnight של Jump, Little Children!!!!
מגניב, נכון?!!! זה היה ממש ענק! ואני מסתכלת על המסך ואני בשוק כזה חחח. השיר "Aint No Reason" דווקא מתאים בפרק גם בגלל המילים שלו, אבל עשיין הייתי מעדיפה שיהיה שיר של Jump, ולחשוב על זה שהם כמעט שמו שיר שלהם! אממממ! למרות שזה מתאים אני חושבת שאולי שיר אחר כמו B-13 שממש מדבר על מוות היה יותר מתאים. זה האתר - http://www.quickstopentertainment.com/?cat=38 אתה חייב להיכנס לשם ולראות את הקטע הזה!
אתה לא תאמין!!! סקראבס כמעט ובאמת השתמשו בשיר של Jump, Little Children בפרק שלהם!!!