חן, חן - שים לב!!!

steelwater

New member
חן, חן - שים לב!!!../images/Emo58.gif

אתה לא תאמין!!! סקראבס כמעט ובאמת השתמשו בשיר של Jump, Little Children בפרק שלהם!!!
בשוף של הפרק My No Good Reason יש את הקטע שאליוט מביאה לדר' קלסו את הכלב של החולה שמתה ולאברן מתה והכל ויש את השיר הזה "Aint No reason". אבל, יש אתר כזה ממש מגניב שמפרסמים בו בלוגים של סקראבס. אחד הבלוגים היה על החיות שהופיעו בסדרה בעונה הזאת, ואז גם הראו קטעים שלא שודרו או שקצת שינו אותם, והיה את הקטע שדר' קלסו נכנס לאוטו שלו ואליוט והשרת מסתכלים עליו והכלב נכנס איתו לאוטו והם מסתכלים אחד על השני., אז בקטע הזה גם קלסו והכלב עושים High five, שזה היה ממש מגיב ומצחיק חחח, אבל הכי מגניב זה שברקע היה את השיר "Say Goodnight של Jump, Little Children!!!!
מגניב, נכון?!!! זה היה ממש ענק! ואני מסתכלת על המסך ואני בשוק כזה חחח. השיר "Aint No Reason" דווקא מתאים בפרק גם בגלל המילים שלו, אבל עשיין הייתי מעדיפה שיהיה שיר של Jump, ולחשוב על זה שהם כמעט שמו שיר שלהם! אממממ! למרות שזה מתאים אני חושבת שאולי שיר אחר כמו B-13 שממש מדבר על מוות היה יותר מתאים. זה האתר - http://www.quickstopentertainment.com/?cat=38 אתה חייב להיכנס לשם ולראות את הקטע הזה!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gifעונה 6

תודה רבה שהבאת את זה לתשומת לבי חח גדול גדול גדול, למרות שבקטע שומעים בקושי שניה מהשיר. ידעתי שזאק לא יאכזב. 2 דברים: 1) זה לא Say Goodnight, זה Close Your Eyes (שיר מדהים). Say Goodnight לא מתאים בכלל כי הוא על.. אוננות. D: 2) לפרק 16 ששודר קוראים My Words of Wisdom. לג'אמפ יש שיר בשם Words of Wisdom שהמילים שלו הן הכי מתאימות בעולם. זה שיר שאוון (המתופף) כתב לאבא שלו שחלה בסרטן. אז ככה שהשיר הוא די על מוות. All my father's legacy is handed down on angel wings A bittersweet melody is now mine to sing Every precious memory And broken-hearted tragedy Will walk into eternity but not fade away If you will go and not return Leave me some words of wisdom If I cannot follow anymore I promise to teach what I have learned If you will go and not return How do years so far away so suddenly evaporate? Fortune smiles with teeth of jade and the greediest eyes How I long for that embrace The strongest arms and troubled face Smokey air and awkward grace that made me feel safe CHORUS Who was it that said to me that heroes will live forever? And where are the now now that I'm standing alone? CHORUS...

steelwater

New member
אופס סליחה!!!../images/Emo58.gif

יצאתי מזה מפגרת, באההה!
Say Goodnight זה שיר לפני! זה אחד השירים שלהם שאני הכי אוהבת, הוא ענק. מה? הוא באמת על אוננות? איזה נורא זה חחח! נכון זה Close Your Eyes אבל השמות דומים חחח. השיר ממש יפה הומילים מתאימות. חן, תתחבר היום ובבקשה תשלח לי את Jump ואת פונוגרפ! אני הולכת קצת לפני 21:00 אז תתחבר לפני.

למעלה