חן את פה במקרה???

yafit75

New member
נכון שהיא חצופההההההההה???

החן הזאתי,,,,, נעלמת ככה,,,,בלי להודיע כלום מראש,,, הבחורה הזאת צריכה טיפול באופן אישי!!!!

sahr12

New member
חן???חן<????????ינע:)

סאחחחחחתתתתתתתקקקקקקקקקקקקק.......בואי כברררררררררררררררררררר.. (דרדי,בלי לחץ..זו השפה שהיא מבינה) חחחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ינעל דין העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איפה היא באמת חחחחחחחחחחחחחחחח ויפיתתתתתתתתתתת תתקשרי יה תולעתתתתתתתתתתתתת נו מה יהיה ???????

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שאתה יודע איך לדבר איתן,,,,, כי אותי היא לא שומעת,,, היא בלי מכשירים היום!!!!!!

yafit75

New member
דרדוס תרימי את האנטנה! אין קליטה!

סתאםםםםםםםםםםםםם זה אצלי,,,,,,, האנטנה אצלי,, כבר לא פועלת מזמן ,,, אצלי היא לא פועלת בכלל ,,, לא סתם אני בלונדינית,,,,,,, יאלהההההההההההההההה תפסיקי לצחוק,, אל תקחי את זה ברצינות,,, שמעת יחכה,,,(חכה = תולעת)

כוס ראבקקקקקקקקקקקקק

ככה נעלמת באמצע שסיפרתי לך משהו חשובבבבבבבבבבבב ראבקקקקקקקק אני יצלצל אליך בערב שתגיעי הביתה יש הרבה לספר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכף מתקשרת לראות לאן חן נעלמה התולעת הזו!

yafit75

New member
מתי יגיע הערב??????????????????????

תגידי,,, כולן תולעות,,, אבל אני מיוחדת,,, ראית פעם תולעת בלונדינית??????????????????????????? אה???????????????????????????. יאה,,, אני מתה לדעת,,, באלוהים,, אם את לא מתקשרת,, אני תופסת מסוק,,, ובאה עד אליך,,, תיזהרי,, שאני לא אקבל את הקריזה,,,,! יאללה אני מחכה,,,!

נשבעת לך מצלצלת אם לא אני נעל!

אגב כולן אצלי תולעות משי יפותתתתתתתתתתתתת ואת תולעת משי בלונדינית משגעתתתתתתת
מתה עליך אחותי

sahr12

New member
כן, ענת גיליתי...

אבל לא מגלה לך.......חחחחחחחח אהלן.

yafit75

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif

סעררררררררר נראה לי שאתה עוד לא זוכרררררררררררררררר!! לגלות לו ענתוששששש?????? לאאא מגלה ולא מגלה,,,

ע נ ת 3 3

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה סוד תני לו קצת להפעיל את תאי המוח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שהם עובדים שעות נוספות

למעלה