חן, אולי תספרי לנו...

איליקו

New member
חן, אולי תספרי לנו...

איפה את נמצאת, מה את עושה, איך את מבלה, וכיצד את מסתדרת עם הסוכר? מקווה ובטוח שאת עושה חיים... כמו שאת יודעת... מתי יחזור הכחול הגדול?

mickey15

New member
איליקו....

אני נמצאת היום בבית...אני התחלתי להתכונן לתיכון אני עובדת עם מורים פרטיים למתמטיקה ולאנגלית...שיהיה לי יותר קל בתחילת השנה... אממ כבר ציינתי את זה לפני כמה זמן אבל התנתקתי מהמשאבה...ועברתי לזריקות...ויש שיפור מאוד משמעותי בערכי הסוכר...מקווה שזה ימשיך ככה! והכחול חזר!!!!

איליקו

New member
המשיכי כך...

שמח לשמוע שאת משפרת את ערכי הסוכר... המשיכי כך... מאחל לך הצלחה בלימודים בתיכון! ועוד דבר: מי זה/זו מיקי?...

mickey15

New member
תודה רבה!!

חח מיקי זאת אני...האמת שזה קצת סיפור ארוך בהיסטוריה שלי אבל זה יענו הכינוי שלי...כל החברות שלי קוראות לי מיקי...יש לי אינסוף כינויים...אבל זה הכי מוביל! ומה איתך? יש אצלך חדש? ראיתי שהרבה זמן לא נכנסת לפורום...התגעגעתי...

amiryh

New member
היי חן

ציינת שעברת ממשאבה לזריקות . מעניין אותי למה , מה הפריע לך במשאבה ,מפני שהייתי במצב דומה לפני כמה שנים. עמיר נ.ב: היית בקייטנה האחרונה באילת?

mickey15

New member
אמממ

יש לי בעית זיכרון נוראית...אני הייתי אוכלת ולא נותת בולוסים... ניסו לתת לי שיטות איך לזכור אבל זה פשוט לא עבד... וגם כי היא מאוד הפריעה לי בקטע של לבוש...לא רציתי שיראו אותה אז לא יכלתי ללכת עם חולצות בטן... והייתי צריכה ללבוש חולצות ארוכות באורך... ולא ממש אהבתי את זה ככה... עכשיו אני מתלבשת איך שבא לי...וחוץ מזה עם הזריקות אני לא צריכה להתחיל להתחשבן כמה אינסולין לתת....יותר נוח לי ככה! וכן הייתי...בבוגרים...היה ממש כיף! כל שנה אני הולכת...כבר 7 שנים ברציפות...

איליקו

New member
גם אני התגעגעתי...

הייתי קצת עסוק מכדי לכתוב אבל בכל זאת התגעגעתי ונכנסתי מדי פעם לפורום לראות מה קורה... מה עם הדובדבן? האם הוא ישוב?...

למעלה