חןןת דעת על מטפלת

sula333

New member
חןןת דעת על מטפלת

מבקשת חוות דעת על מטפלת בשם מעיין העובדת בגן מתנס מודיעין.

רקריקי

New member
מעין גננת מדהימה

הייתה גננת של הילדה שלי במשך שנתיים רק דברים טובים!!!! בתקווה לעוד ילדים שיגדלו ויפתחו רק אצלה. ממליצה בחום.

תולי30

New member
תתקשרי ותדברי איתה ולא לרכל פה !!!

חשבת על זה, או שתלכי לאיפה שהיא עובדת ושם תשאלי, למה בפורום, עם השם שלה ???

chili3

New member
מי מרכל? היא רק רצתה לשמוע מאנשים

המלצות על הגננת. מה את רוצה, שהיא תשאל את הגננת אם היא ממליצה על עצמה?

cr

New member
אני מניחה שזה קשור לעובדה

שכנראה היא פותחת גן, כך שזה כמו לבקש המלצות .. שמעתי עליה רק דברים טובים כגננת, ועושה רושם מאוד נעימה וחביבה.

chili3

New member
מילקי, את בעצמך כתבת שחשוב לשמוע

המלצות על גננות ולא להתרשם רק ממראה הגן. כנראה שהיא לא מכירה אנשים שיכולים להמליץ לה, אז היא פנתה לפורום.

א י ו ש י

New member
למה לא בעצם??כולם פה פונים אלינו

לפורום לקבל המלצות כולל כל שרשורי הגנים מה רע בזה????? גם אני בעתיד אפתח גן ואני מניחה שאנשים ישאלו עלי פה. דרך לגיטימית לברר לא רואה פסול

עד שיקום , איה, מישהו שלא יאהב את

הגננת עליה שואלים. אולי אפשר לשאול את השאלות פה, ולקבל תשובות במסר? זה הופך להיות "ערום" מדי, כל הנושא הזה. ונכון, עניתי למישהי במסר שאני מבינה מצויין שעכשיו התקופה הכי לוהטת. אנשים מחפשים גנים, ההרשמה בעיצומה [או מתחילה מחר או לא יודעת] וזה הזמן. ובכ"ז, קצת רגישות? אני כל הזמן חוששת שיכסחו פה איזו גננת, והיא שייכת לגולשי הפורום.

א י ו ש י

New member
מסכימה../images/Emo88.gifאפשר לשאול פה ולקבל

תגובות במסר!! נראה לי הרבה יותר אישי ונכון לעשות. על כל פנים בשרשור זה על מעין כתבו רק דברים טובים אבל מה שכתבת תקף לכל עסק למה על גנים לכתוב במסר ועל חשמלאי/מעצב שיער וכד' בפורום?? הלוא לשם כך יש המלצות חברים לא??? מה כן ומה לא???

אולי כי אני גננת????../images/Emo6.gif

עבודה עם אנשים היא עסק אחר לגמרי לדעתי הגננית מעבודה עם תנורי אפייה וקירות גבס. וגם אז, אני מתרגזת כאשר מכפישים אדם בצורה בוטה, וזה קרה, והגבתי על זה.

למעלה