חמ"ץ כבוד! - עדכון

WrongMaterialM

New member
חמ"ץ כבוד! - עדכון

או שלא... בכל אופן, סתם לעדכן, התגייסתי שבוע שעבר ואחרי כמה ימים בבקום לקחו אותנו למשטרה צבאית, תיזזו לי את החיים, הגב שלי תפוס ואיתו כל שריר אפשרי בערך. המשמעת קשה שחבל"ז והשמועה שרצה אומרת שרובנו הולכים לאבטחת גדר ההפרדה (סאמא שלהם), אי אפשר לצאת מהחייל ובערך 95% מהאנשים שהם לקחו אמרו בפרוש שהם לא רוצים חמ"ץ! הטירונות היא 02 מורחב, 02 של חמישה וחצי שבועות שבסופם יש לי תעודת שוטר צבאי, כן כן, אני יכול לדפוק אותכם, זהירות! אמרו לנו שבסוף הטירונות 95% מהאנשים שלא רצו ללכת לחמ"ץ אוהבים את זה, מישהוא מאמין? מישהוא רוצה להגיב מנסיון? האנשים במחלקה שלי מאוד מאוד מאוד איכותיים, ממש רמה גבוהה, מה שמפתיע אותי מאוד, בשביל לאבטח גבולות למה לעזעזעל צריכים קב"א גבוהה, למה לקחו אנשים שלמדו הכל חמש יחידות? הייתי במבחנים לגאמא אז צריך להיות לי קב"א דיי גבוהה! ולמרות הכל, הם לא שמו ... על הבקשות שלי לא ללכת לחייל, על זה שרציתי כל דבר אחר או על זה שאמרתי לקצינת מיון של חמ"ץ שאני לא רוצה להיות במשטרה בשום מצב שבעולם! הם מתעללים בנו, משפילים אותנו, האוכל טעים בד"כ אבל היה לי חרק חי באוכל, הטירונות ארוכה ומעייפת והמשמעת? חבל"ז! ובכל זאת, אי אפשר לצאת, רק דרך קב"ן או קשרים מאוד מאוד מאוד גבוהיים :( זהו, נראה מה יהיה איתי בסוף הטירונות, מתערבים שאני לא יאהב את החייל?

ofir123456

New member
רוב האנשים שמסיימים את הטירונות

אוהבים את החייל בסופו של דבר. אני התגייסתי מחזור לפנייך וגם אצלנו 95% לא רצו להיות בחייל ובסוף כולם נהנהים שם. לגבי הנתוני איכות, בחמ"ץ החליטו לשנות את הדרישות לחייל בעיקר ממחסור בקצינים וגם בגלל הסטיגמות שיש למשטרה הצבאית. ונכון רובכם תיהיו מאב"ים.

frayed

New member
ככה

אחי אני סיימתי יום חמישי קורס מא"ב. שמע אני עדיין שונא את החייל ועוד הרבה כמוני אל תאמין לכל מה שאומרים לך וזה נכון שרובכם תיהיו מא"בים. וזה תפקיד חרא הטירונות היא מאוד קשה ככה זה במשטרה צבאית

frayed

New member
ככה

המעברים בגדר ההפרדה יפתחו רק באפריל ובאפריל יקחו את כולם לשרוולים(מעברים) החדשים שיפתחו. התפקיד הוא לבדוק אישורי כניסה ולבדוק את הערבים בגדול. ביינתים היציאות 11-3 אבל ברגע שיהיו הרבה אנשים יכול להיות שזה יהיה שבוע שבוע או תשע -חמש

פוטיק

New member
משטרה צבאית זה לא כזה נורא

אחי חבר שלי סיים טירונות משטרה צבאית והוא עכשיו בקורס של כוח 100, שזה סוף הדרך !!! הוא קיבל מקוצר, קצת קשה לו אבל הוא מרוצה

למעלה