חמשת הגדולים

darksideonline

New member
חמשת הגדולים

אם כל אחד יכתוב את חמשת המועדפים כך נוכל לראות מה השיר הכי מבוקש והוא בעצם יהיה המקום הראשון וכן הלאה. אצלי(לא לפי הסדר) 1.תתעורר 2.שט אלייך 3.עכשיו את בוכה 4.רכבות 5.פולארויד כמובן שזה משתנה אבל זה מה שאני אוהב כרגע

איז

New member
טוב

החמישיה שלי: 1. אַת באה לבקר 2. את לא כמו כולם 3. נגעה בשמיים 4. שלח לי מלאך 5. אופטיקאי מדופלם (כמובן, כמו תמיד, זה משתנה... בלה בלה בלה...)

Lenard

New member
טווב...

1) זה לא יכול להיות ישן 2) עתיד מתוק 3) את באה לבקר 4) המתאגרף 5) הוא מאמין

אוף השאלות האלה

קשה מידי... אז כרגע אני אבחר באלה: 1)עתיד מתוק 2)את באה לבקר 3)אין מקום אחר 4)את לא כמו כולם 5)עכשיו את בוכה האמת אין כל כך חשיבות לסדר שלהם...כולם בשבילי מקום ראשון :)

OMRIVOL

New member
אז ככה...

אהובתי אנחנו שניים את לא כמו כולם אז למה לי פוליטיקה עכשיו? הכוכבים בוכים על אש קטנה

OMRIVOL

New member
אווווווווופפפפפפפפפפפפססססססססססססס

הכוכבים דולקים על אש קטנה - כמובן

Kuki Master

New member
קשה קשה

נכון לעכשיו חמשת המועדפים הם: 1.משחק של דמעות 2.רמי מואשם בהחזקת סמים קלים 3.חלום כחול סתם..........בצחוק הנה המועדפים שלי נכון לעכשיו: 1. הכל התחיל בנאצר 2. את באה לבקר 3. דני 4.רני בפריז 5.תחזור תחזור

meiravma

New member
אני אחזור על מה שכתבתי קודם...

חמשת הגדולים שלי: 1. הוא מאמין 2. עכשיו את בוכה 3. דני 4. אין מקום אחר 5. סוזי בלי היד יו, מזכיר לי שיובל בנאי אמר פעם בראיון: רוקנרול יכול להיות גם טקסט חזק, ולא רק גיטרות חזקות. (הציטוט לא הכי מדויק, אבל הבנתם)

Weird Eyal

New member
ואצלי זה

הכל התחיל בנאצר דני למה לי פוליטיקה עכשיו אנה הכוכבים דולקים על אש קטנה

ועוד מליון. עם רפי פרסקי מנגן

אורן אליעזרי שיכול לרשום את אחד הכמעטים הגדולים במדינה "כמעט הייתי במשינה"

N a V e

New member
אממממ אני אנסה

1.אז למה לי פוליטיקה 2.עתיד מתוק 3.בספסל מול האגם 4.אין מקום אחר 5.כולם אומרים לי תיזהר

ניסיון ראשון שלי

1) שלמונזה. 2) מעבר להרי העמלק. 3) ריקוד המכונה. 4) אישה. 5) ד"ר קליני. קשה. קשה. זה אמור לגרור סט מאוד ארוך של התנצלויות לגבי שירים שלא נכנסו, אבל אני אחסוך את זה ואתנצל לגבי כל השירים באופן כללי.

תהיתי מי לקח לי את הניקניים...

סתם... שלמונזה הוא השיר שאני הכי אוהב. ריקוד המכונה שבה אותי אל משינה בסוף 89. עשיתי ספירה. עשיתי שם הרבה הנחות שאני לא עושה בדרך כלל והגעתי למסקנה שלמשינה יש 81 שירים (רצועות דיסק) + 3 רמיקסים. ספירה יותר קפדנית תצמצם את העסק לבסביבות 77-78 שירים. חבילה עשירה ולבחור 6-7 אחוז ממנה זה קשה עד בלתי אפשרי.

אז ככה...

למה לי פוליטיקה עכשיו עתיד מתוק להתראות נעורים שלום אהבה דני איזה איש

5 השירים שלי

1.את באה לבקר 2.אוהב אותך מישל 2.ב. כל אחד צריך בסוף למות,העמותה לחקר התמותה 3.סוזי בלי היד 4.אישה 5.תחזור תחזור 6.כל יום אני בולש 7.מעבר לערי העמלק טוב אני אפסיק פה

טוב...

אחרי שנים שלא כתבתי פה... חמשת האהובים עליי: 1. אהובתי 2. אהבת אותי 3. הכל התחיל בנאצר 4. אישה 5. את באה לבקר

למעלה