חמשיר......

חמשיר......

מבוהל ונחרד עד מאוד כשגילה שמה כתם ורוד נס מהר לרופא שאמר לו: יפה!!! לך תמחק את הליפסטיק, אידיוט!!!

נווווווו...

מעשה בנוסע מצחיק לשעשע אותי לא הפסיק כי מרוב נסיונות הוא ראה חזיונות ובפורום חדל להבריק! מיכאללה מחפשת את הנוסע ההוא ההוא ההוא

הנוסע ההוא ההוא ההוא ההוא ההוא...

...הההאווה ההאווהה...(בעגה תימנית) חמדתי תמתי יפתי יונתי את שללליייי ואני רק שלךךךךך החהחהחההחחה כמו בשיר של אריק אינשטיין....... צוחקת? WELLCOME

בן יהודה מתהפך בקיברו

איכה איכה עשו לחמש? ומי תגיעה? מיכאללה מוותרת על התענוג לאור חוסר תשלום שעות נוספות וחוסר תשומת לב ה.. פורשת לעולמות נעימים

היתרון שבאלכסון

שאפשר לשים בכל קודקוד של המשולש קודקוד, (לפחות אל``מ) מיכאללה מחפשת מד זווית

בנושא של הנדסת המישור, אני ....

......יכול רק לומר....... שבמשולשים אין אלכסונים, יש רק אנכים חציונים ותיכונים. אלכסונים מופעים רק במצולעים מעל ארבע צלעות ויותר. אבל היות שאת ואני זה שתי נקודות בלבד, אז גם לא זה ולא זה באמתחתנו. אפילו קו ישר לא עובר ביננו, אולי קו עקלתון, שמייצג פונקצית מסלול תרמודינמית כזו או אחרת. אבל אנו נתגבר על כלללללללל הבעיותתתתתתתת. איזה שטויות כתבתי כאן....... :)

כמה הערות

א. אלכסון הוא אסון ב. לך לך בדרך הישר ג. בין שתי נקודות עובר רק קו ישר אחד ד. שטויות לא כותבים אלא מבשלים במיץ עגבניות ה. יש לי כמה רעיונות יותר טובים מלישון באלכסון...

אילה.

New member
סחרחורת

אחרי כל זה... מתגלגלת לי למיטה... למה הכול מסתובב סביבי? למה הכול זז? איפה ההתחלה ואיפה הסוף? איך יוצאים מפהההה???? הצילווווווו

מסתובב=תנועה מעגלית ולכן......

תיראי, מעגל אין לו סוף ואין לו התחלה, לא ניתן לצאת ממנו, מלכודת מושלמת. הכל זז בגלל ש...... את זזה הכל בכלל עומד!!! תתעורריייייייייייייייייייי

מעגל מושלם

איפה התחלה ואיפה סוף? שאלה לחברי הפורום: האם אפשר לגמור במעגל?

כן! 69 זה כמעט מעגל, בלי סוף והתחלה

תדמיין ותבין אייך שתרצה. אני בכלל ב 0 רוכב במעגלים, משכיב בסיבוב, מגרד רגליות, מוציא גיצים, לא עוצר באדום. בכתום מגביר בירוק טס

למעלה