חמשוש מתנה

yaeli87

New member
חמשוש מתנה ../images/Emo9.gif

היום היו לי פאקינג 2 מבחנים [שהיי-באחד קיבלתי 100,השני אני עוד לא יודעת] ואחרי המבחן השני 2 מדריכות נכנסו ואמרו שיהיה בהמשך הערב מסדר עונשים אבל מסדר מצומצם אז המדריכה שואלת- מי חושב שאין לו עונשים שירים את היד *הרמתי* מי חושב שיש לו שירים *לא הרמתי*
אז היא הקריאה שמות של אנשים [אני בינהם] ואמרה לכל מי שהיא לא קראה בשם שלו שיצא מהכתה כל מי שהיא לא קראה-יצא והיא כזה- טוב כל הכבוד לכם על ההתנהגות,אתם יוצאים חמשוש החיים יפים

miracle16

New member
גם לי גם לי! טוב על מי אני עובדת..

אני יוצאת יומיות אבל לנה בבית השריון.. איזה שוס! הגעתי למקום טוב ממש טוב רק הקורס קשה.. מאוד

Drorrrrrr

New member
חרא, אבל רחלי מה זה חמודה ../images/Emo23.gif

היא הסתלבטה עלינו
.

Drorrrrrr

New member
ביום חמישי בערב

היינו צריכים ב-7 וב-9 למתקן כדי להראות נוכחות, אז כשבאנו בתשע עשינו ח' והסתדרנו לפי הגובה [
] ואז היא אמרה לנו לת הקשב, אבל כולם צחקו, אז נתנו שוב ועשינו איזה 20 הקשבים כי כל פעם מישהו אחר צחק, והיא התחילה לחקות אותנו
. היה משעשע.

../images/Emo6.gif,

אותי שיחררו ביום רביעי (עם כל המוסמכות טירונות), ואנחנו צריכות לחזור לקורס רק ביום שני ה-8/5
חופש עד אז... (יום הזיכרון, ויום העצמאות - בבית!) אבל אני כבר מתגעגעת.
אני רוצה עוד טירונות!!! מה שיחררו אותנו? /: כיף שם. אין מה להשוות לניצנים, כי התנאים אחרים (כמו בית מלון), המשמעת אחרת (פחות משמעת, או סוג אחר של משמעת), והמקום נראה שונה לגמרי, גם המפקדות... (בניצנים הן מורעלות בנשמה, כאן לא; והסגל אצלנו רק של יפות...
, כולן כוסיות כאלה.
) לפחות אני מגיעה למסע ולטקס השבעה.
ואז מתחיל כבר הקורס...

Skaat Girl

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני ביום שני התחלתי את הסדיר שלי
הגעתי לבסיס החדש שלי(חצרים למי שלא מעודכן)
יש הרבה חתיכים
(טייסים נו...) וזהו,ממש כייף לי...יש אחלה של חבר'ה ואנשים ממש נחמדים
אני חוזרת ביום ראשון לבסיס ואז נחשו מה
נכוווווווווווווון... יש לי שלשוש לפנים
אני יוצאת בשלישי בבוקר וחוזרת ביום ראשון שאחרי זה כמה נחמד

ורד 86

New member
גם לך../images/Emo70.gif

חצרים?!?! לא אמרת שאת מגיעה לתל נוף (hell nof)?!?! אני ממש ממש שמחה בשבילך שאת נהנית ויש איתך אנשים נחמדים והרבה טייסים חתיכים... כיף לך!! לי היה אמור להיות שנשוש (מיום שני בערב) אבל אני סוגרת שבת אז אני חייבת לחזור ביום חמישי בבוקר... אבל לא נורא... יהיה בסדר... ואני גם סוגרת שבת לא בתורנות ועם בנות ממש חמודות, אז יהיה כיף!!

Skaat Girl

New member
הייתי...חחחחחח

גם אני חשבתי שאני מגיעה לשם... אבל בסוף לא היה תקן
ולהגיד לך את האמת אני שמחה שזה יצא ככה...

ורד 86

New member
../images/Emo9.gif

גם אני שמחה בשבילך... למרות שהבנתי שגם בחצרים יש המון תורנויות (לא שאני רוצה לבאס אותך או משהו כזה...) את נמצאת בטייסת כלשהי או שאת שייכת לכל הטייסים של כל הטייסות? אם את בטייסת,אז איזו?

Skaat Girl

New member
תודה...

וכן,יש תורנויות...אבל באיזה בסיס אין
אמממ בעיקרון אני לא שייכת לשום טייסת... אני שייכת לכל הטייסים
חחחחחחח

ורד 86

New member
:)

ברור שיהיו... אבל אני מדברת על הכמויות... יש בסיסים שיש בהם יותר ויש כאלה שיש בהם פחות... :) אה, מגניב!! שיהיה לך המון המון הצלחה!!

יווווווווווווווווווווו

אני זוכרת איך קיבלנו חמשוש הפתעה
. אבל מול חמשוש הפתעה אפשר לקבל סגירת חג ושבת מתנה
. וכן, החיים מדהימים
.

למעלה