חמץ!!!

ashkeloni

New member
שנהיה כולנו לחמץ ולא למצה!!!

עכשיו מתחיל החופש האמיתי של פסח... הסבר: כל החופש שלפני החג הוא בעצם לא חופש כי מנקים את הבית... החג וחול המועד זה גם לא חופש כי אסור לאכול חמץ... ואז יוצא שפסח הוא חופשה של יום אחד בלבד- המימונה

שרוך

New member
מועדים לשמחה זהו נגמר ../images/Emo159.gif

בס"ד הי לכולם נו אז ספרו איך היה החג ? מה אכלת ? מי שאכל ? יאלה שרוך

חג שמח לכל החוגגים במימונה......

נו אין פה מרוקאים שיצילו את מצבם של האשכנזים????????........ סתאם מי ישמור על האינטרנט??? לכן אנחנו כאן ........ חמץ חמץ חמץ יש אפשר לאכול ק ט נ י ו ת

../images/Emo13.gifדווקא יש...../images/Emo13.gif

אצלנו בבית עד עכשיו "חגגנו" את המימונה עם השכנים,באמת היה סבבה בגלל זה רק עכשיו התחברתי... יום ראשון חוזרים לשגרה,איזה באסה.

ST

New member
מיטלללל... ../images/Emo29.gif

מצאתי את האקורדים של "אם תלך".. תזכירי לי במפגש הבא (אם הוא לא יצא בספירת העומר) או שתתקשרי ביום העצמאות, ואני אנגן לך בטלפון. :))) (למרות שהמקור יותר טוב...)

מיכלוש7

New member
כן... סוף סוף נגמר פסח!!! ../images/Emo21.gif

אין לכם מושג מה שבוע שלם של רעב מסוגל לעשות לבן-אדם...
(ועוד במיוחד לבן אדם כמוני...-והמבין יבין!
) הגיע הזמן להתחיל לטרוף אוכל שוב!
איזה כייייף!!!

../images/Emo25.gif

אומנם באמת נגמר פסח ואפשר לאכול חמץ
אבל... נ- ג - מ - ר גם ה - ח - ו - פ - ש עוד לא,אבל ביום ראשון ,אז תנצלו את מה שכבר נשאר.

מיכלוש7

New member
תודה שהזכרת לי...../images/Emo4.gif

יש לי ביום ראשון בוחן בכימיה, בשני מתכונת בבקיאות (על 7 ספרים!!!), רביעי- מבחן בנביא, בשישי יש לי מבחן בלשון+ עבודה ענקית בלשון להגיש, וביום שני שאח"כ מבחן במתמטיקה! ו... עוד לא התחלתי ללמוד לשום דבר! חברות שלי חורשות כבר כל החופש! אני מתה!!!

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ענק אתה! גמאני חזרתי רק עכשיו מחגיגת המימונה אצל חבר, והמופלטות כבר יוצאות לי מהאוזניים... תרבחו ותסעדו!

ku67

New member
שלום לכולם!!

חג מימונה שמח. ורוב טוב. מה שלומכם היום???

למעלה