וכך היה הצ'אט...
הכינו מקלדותיכם! היום ב- 19:00 יתארחו כאן לוידאו-צ'ט בנות להקת "חמסה"! אתם תמותו עליהן... : מערכת וואלה! היי לכולם, אנחנו כאן! תכף גם יתוקן הוידאו.... : חמסה חמסה איפה אתן? : דורין אנחנו כאן!

: חמסה מה המצב חאמס : חמסה בנשמה המצב נפלא....ולא, עוד לא היינו בקריית גת

: חמסה איך נהפכתם ללהקה? : וואלי היו אודישנים לכולנו ובחרו את כולנו. חיברו אותנו ביחד והפכנו ללהקה אחת! : חמסה מה החלום בתור להקה? : or33 יש לנו הרבה חלומות בתור להקה...כמובן להגיע כמה שיותר רחוק

חלום קטן (שהוא די גדול) - לייצג את ישראל בארצות הניכר! למשל, באירוויזיון! : חמסה אתן חברות מחוץ לסט? : וואלי כמובן! : חמסה כמה דיסקים יש לכן ? : חולה עליכן יש לנו אחד, "חמסה"

: חמסה אתם בהכנות להוצאת עוד דיסק? : חייב למות עלי כן...מתישהוא זה יקרה

: חמסה איפה הופעתן בפעם הראשונה? : שרי הפעם הראשונה היתה בטבריה...וזה היה מזמן....בדיוק לפני שנה! : חמסה בנות כמה אתן? נעמה 25 פשית 22 אתי 28 יסמין 22 כרמי 25 : חמסה פזית , מה עשית בשיער ?? : פריקית בשיעא עשיתי תוספת של צמות

לגבי השפעות מוזיקליות- אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה הישראלית. : חמסה מתי יהיה לכם עוד קליפ ואיזה? : דן עם הזמן.... : חמסה איזה שיר אתן הכי אוהבות מהאלבום הבאמת טוב שלכן? : מלודיה שקטה נעמה: דרבוקה יסמין: עבודה בת"א : חמסה יש לכן חבר? : נחמה לשתיים מאיתנו יש: לאתי וליסמין. : חמסה מה יהיה הסינגל הבא שלכן? : glitterkitten (הפתעה)

: חמסה חמסה הן, משמאל לימין: נעמה אתל פזית הרמן אתי קסטרו יסמין סוויסה כרמי שימרון : מערכת וואלה! מה הגובה של כל האחת מכן? : glitterkitten נעמה: 1.68 פזית: 1.65 אתי: 1.60 יסמין: 1.63 כרמי: 1.62 : חמסה יש לכן חיות מחמד? : נועה ועדי לא...אבל נעמה רוצה ארנב... : חמסה איפה אתן מופיעות? : חזרתי בחוף דדו בחיפה, ב- 5 באוגוסט! : חמסה מאיפה אתן במקור? : המלאך נעמה: מקריית מלאכי פזית: מנס ציונה אתי: מקרית קרניצי יסמין: צחיפה כרמי: מהרצליה : חמסה מי מאוהב באתי?!: ) : חמסה רוצות להופיע בחתונה שלי? : גיא כן, ניתן ליצור קשר עם טבת הפקות! 5258828 : חמסה מי כתב לכן את השירים : שגיא למשל: רון רוזנפלד (חייב למות עלי)....אהוד מנור (אם אני אוהבת)... : חמסה היה לכם פעם פספוסים בהופעה? : משההההה בהופעה שלשום בדימונה היינו אמורות ללכת הביתה....ונתקענו בחולות טובעניים! בסוף חיילים מגניבים עזרו לנו

: חמסה אתי: כן, שבי זרעיה חבר שלי : חמסה יש איזה הופעה שאתם לא תשכחו??? : צוצו אנחנו לא שוכחות אף הופעה : חמסה יסמין: היינו בעפולה. למדתי בחוגים והייתי בלהקת "צלילי חוגים". : חמסה : צוצו תאריכי היומולדת שלנו: נעמה: 11.4 אתי: 15.7 כרמי: 16.8 פזית: 1.5 יסמין: 21.11 : חמסה אמיר_25 :יסמין זה נכון שהופעת בפסטיגל לפני שהתפרסמת? : חמסה: אתי הופיעה בפסטיגל! עם השיר של יגאל בשן....