חמסה להקה מעולה !!!

חמסה להקה מעולה !!!

הבת שלי , שתיבדל לחיים ארוכים , טובה -לשנר היכירה את הלהקה המופלעה הזאת . הכל התחיל כשהיא פגשה את פזית < כפרע עליה > בגן החיות התנ"כי < מי שהוא יודע איפה זה? > ואז היא ביקשה ממנה שהם ישירו ביחד ואז הם שרו שם . ואז הבת שלי זכתה בדיסק החדש של חמסה בחינם < זה הדיסק הרביעי שלהם , לא ? > וקרטיס להופעה שלהם . יו , היינו והיה פצצצצצהההההההה . הבנות מדהימות .! הגב , אני בן 43 . . . אני מקווה שזה לא מפריא לכם ! יום ראשון שמח לכל הנוצרים כאן .!

GlitterKitten

New member
בכייף :)

אני שמחה שאתה והבת שלך נהנתם...ובנות חמסה באמת משהו מיוחד :)))))))

Love benja

New member
וכך היה הצ'אט...

הכינו מקלדותיכם! היום ב- 19:00 יתארחו כאן לוידאו-צ'ט בנות להקת "חמסה"! אתם תמותו עליהן... : מערכת וואלה! היי לכולם, אנחנו כאן! תכף גם יתוקן הוידאו.... : חמסה חמסה איפה אתן? : דורין אנחנו כאן! :) : חמסה מה המצב חאמס : חמסה בנשמה המצב נפלא....ולא, עוד לא היינו בקריית גת :) : חמסה איך נהפכתם ללהקה? : וואלי היו אודישנים לכולנו ובחרו את כולנו. חיברו אותנו ביחד והפכנו ללהקה אחת! : חמסה מה החלום בתור להקה? : or33 יש לנו הרבה חלומות בתור להקה...כמובן להגיע כמה שיותר רחוק :) חלום קטן (שהוא די גדול) - לייצג את ישראל בארצות הניכר! למשל, באירוויזיון! : חמסה אתן חברות מחוץ לסט? : וואלי כמובן! : חמסה כמה דיסקים יש לכן ? : חולה עליכן יש לנו אחד, "חמסה" :) : חמסה אתם בהכנות להוצאת עוד דיסק? : חייב למות עלי כן...מתישהוא זה יקרה :) : חמסה איפה הופעתן בפעם הראשונה? : שרי הפעם הראשונה היתה בטבריה...וזה היה מזמן....בדיוק לפני שנה! : חמסה בנות כמה אתן? נעמה 25 פשית 22 אתי 28 יסמין 22 כרמי 25 : חמסה פזית , מה עשית בשיער ?? : פריקית בשיעא עשיתי תוספת של צמות :) לגבי השפעות מוזיקליות- אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה הישראלית. : חמסה מתי יהיה לכם עוד קליפ ואיזה? : דן עם הזמן.... : חמסה איזה שיר אתן הכי אוהבות מהאלבום הבאמת טוב שלכן? : מלודיה שקטה נעמה: דרבוקה יסמין: עבודה בת"א : חמסה יש לכן חבר? : נחמה לשתיים מאיתנו יש: לאתי וליסמין. : חמסה מה יהיה הסינגל הבא שלכן? : glitterkitten (הפתעה) :) : חמסה חמסה הן, משמאל לימין: נעמה אתל פזית הרמן אתי קסטרו יסמין סוויסה כרמי שימרון : מערכת וואלה! מה הגובה של כל האחת מכן? : glitterkitten נעמה: 1.68 פזית: 1.65 אתי: 1.60 יסמין: 1.63 כרמי: 1.62 : חמסה יש לכן חיות מחמד? : נועה ועדי לא...אבל נעמה רוצה ארנב... : חמסה איפה אתן מופיעות? : חזרתי בחוף דדו בחיפה, ב- 5 באוגוסט! : חמסה מאיפה אתן במקור? : המלאך נעמה: מקריית מלאכי פזית: מנס ציונה אתי: מקרית קרניצי יסמין: צחיפה כרמי: מהרצליה : חמסה מי מאוהב באתי?!: ) : חמסה רוצות להופיע בחתונה שלי? : גיא כן, ניתן ליצור קשר עם טבת הפקות! 5258828 : חמסה מי כתב לכן את השירים : שגיא למשל: רון רוזנפלד (חייב למות עלי)....אהוד מנור (אם אני אוהבת)... : חמסה היה לכם פעם פספוסים בהופעה? : משההההה בהופעה שלשום בדימונה היינו אמורות ללכת הביתה....ונתקענו בחולות טובעניים! בסוף חיילים מגניבים עזרו לנו :) : חמסה אתי: כן, שבי זרעיה חבר שלי : חמסה יש איזה הופעה שאתם לא תשכחו??? : צוצו אנחנו לא שוכחות אף הופעה : חמסה יסמין: היינו בעפולה. למדתי בחוגים והייתי בלהקת "צלילי חוגים". : חמסה : צוצו תאריכי היומולדת שלנו: נעמה: 11.4 אתי: 15.7 כרמי: 16.8 פזית: 1.5 יסמין: 21.11 : חמסה אמיר_25 :יסמין זה נכון שהופעת בפסטיגל לפני שהתפרסמת? : חמסה: אתי הופיעה בפסטיגל! עם השיר של יגאל בשן....

GlitterKitten

New member
חההה!!!

אירוח קורעע אהבתי את הקטע שכרמי אמרה "השרתתתתתת נפללללל שמישהו יעזור לו לקוםםם" "שמישהו יפטר את השרתתת" חחחח!!!!! ושימו לב לשאלות שלי שם!!!!! נעמה לא יפה...אמרת "מה אכפת לכם איזה גובה אנחנו"? חחחחחחחחחחח

Love benja

New member
חחח.. ירדנו'ש

לי הן ענו על 2 שאלות : 1 - על השאלה עם אמיר פי גוטמן לפזית 2 - מאיזו שכונה בחיפה יסמין חח.. איזה חמודות כרמי ממש קורעת מצחוק וגם אתי פזית ונעמה היו קצת שקטות... אהה וגם כתבתי להן - ד"ש מפורום תפוז!

GlitterKitten

New member
ואללה???

יסמין אוהבת מין? לא , יסמין אוהבת חמין חחחחחחחחחחחחחחח הקלטתי איזה 10 דקות מהאירוח .....שהן מדברות...אני צוחקתתת פהה חחחח והיה איזה קטע ממש פיצי שרשמתי בצאט "ירדן ירדן ירדן ירדן ירדן פה" אז כולן כזה אמרו "ירדן פההה"? כזה ביחד חחחחח זה היה מצחיק

למעלה