ביותר~!!!!
ט ט2ריינית על קו3ים New member 9/11/03 #11 יאאאאאאאאאאא איזה תמונותתת יאללללללללללהההההההההההההה מורררררררררר אנחנו נתחשבן חכיייייייייייייי חכיייייייי חחחחחחח נמה לא אמרת לי שהם היו בריח מנטה? נמה??? חחחחחחח
יאאאאאאאאאאא איזה תמונותתת יאללללללללללהההההההההההההה מורררררררררר אנחנו נתחשבן חכיייייייייייייי חכיייייייי חחחחחחח נמה לא אמרת לי שהם היו בריח מנטה? נמה??? חחחחחחח
ט ט2ריינית על קו3ים New member 9/11/03 #8 כל הזמן שדיברנו במסנגר... (התלהבות זמנית) ובאייסקיו ולא אמרת לי שהם מופיעות בערוץ 33 *בוכה*
P Plasure New member 9/11/03 #15 ראיתם שפזית החליפה תספורת!? והתגובה שלי על התספורת היא שלילית ביותר..
ט ט2ריינית על קו3ים New member 9/11/03 #14 מההההההההההה???? אני בשוקקקקקקקק!!!! מוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר באמת אנחנו נתחשבן!!! אני?? לא אוהבת את חמסה??? הגעת לי עד פה.....(לראש למעלה) (סתם בצחוק)חיחיחיחיחי
מההההההההההה???? אני בשוקקקקקקקק!!!! מוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר באמת אנחנו נתחשבן!!! אני?? לא אוהבת את חמסה??? הגעת לי עד פה.....(לראש למעלה) (סתם בצחוק)חיחיחיחיחי
ט ט2ריינית על קו3ים New member 9/11/03 #25 חחח נעמההההההההה איזה תמונהההההה איזה יופי תראו תראו נעמההההה (אושר על פני) איפה את נעמה לאן נעלמתתת?? *עצובה* למה לא הודעת שאת הולכת?? ועוד להרבהמ מאוד זמן!!
חחח נעמההההההההה איזה תמונהההההה איזה יופי תראו תראו נעמההההה (אושר על פני) איפה את נעמה לאן נעלמתתת?? *עצובה* למה לא הודעת שאת הולכת?? ועוד להרבהמ מאוד זמן!!