חמניות יהיו חמניות באומנות השנה או לא יהיו? חלק קטן משדה ענק. אני.
פ פיגמליונית New member 21/4/02 #3 זה יפה מאד... כל הכבוד לך אם זה שלך מאד מיוחדת צורת הציור הזו. |שבול|
M mannoga New member 21/4/02 #4 ../images/Emo140.gif אותו שם פרטי... מעניין. כן, זה שלי ואני גם גאה כי "פתאומית" נפל עלי הסגנון הזה מזה חודש ואין יודע לאן תוביל הדרך. תודה רבה לך, אני.
../images/Emo140.gif אותו שם פרטי... מעניין. כן, זה שלי ואני גם גאה כי "פתאומית" נפל עלי הסגנון הזה מזה חודש ואין יודע לאן תוביל הדרך. תודה רבה לך, אני.
M mannoga New member 21/4/02 #5 ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif משהו על חמניות? תהיו נדיבים נו. אני.
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif משהו על חמניות? תהיו נדיבים נו. אני.
א אפרת@הבית New member 22/4/02 #7 שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif קודם כל נתחיל מזה שהחמניות יפהפיות, הסגנון הזה מאוד מאוד יפה ומיוחד ומוצא חן בעיני. בכלל חמניות (מאז ואן גוך לדעתי) יש להן מקום כבוד באמנות... יופי שהצטרפת תבואי הרבה, מקווה שיהיה לך כיף איתנו. אפרת
שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif קודם כל נתחיל מזה שהחמניות יפהפיות, הסגנון הזה מאוד מאוד יפה ומיוחד ומוצא חן בעיני. בכלל חמניות (מאז ואן גוך לדעתי) יש להן מקום כבוד באמנות... יופי שהצטרפת תבואי הרבה, מקווה שיהיה לך כיף איתנו. אפרת