חממת הסברס

orlig

New member
חממת הסברס

הייתי במופע (זכיתי בכרטיסים דרך האתר) ולא רק שלא נהניתי אלא שפוט הזדעזעתי. חוץ מחברים של המופיעים אף אחד לא צחק.... ניסינו לתת צ´אנס אבל כשהיה קטע נוראי ביותר על חולה סרטן לקחנו את הרגליים ויצאנו. כמונו עוד שני זוגות שניצלו את ההזדמנות ואנשים שישבו שורה אחרינו אמרו לנו שהם היו יוצאים גם אבל "לא נעים להם"... המופע ממש לא מומלץ!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
הכל עניין של טעם וריח.

גם אני הייתי במופע "חממת הסברס" עוד בפעם הראשונה שיצא. אישית,אהבתי,היו קטעים מצחיקים בטרוף..<אני בא אליה בשקט בשקט.....מהצד ראיתי את האבא מרים תת מקלע וכו...>. לעומת זאת הקטע על הסרטן,כמוך היה מיותר ביותר! מפני שהומור שחור זה ממש לא אני לכן זה לא העלה חיוך על שפתי אפילו.... אם תסתכלי כמה דפים אחורה תראה את הביקורת הקצרה והקולעת שלי על "חממת הסברס" שעות ספורות לאחר שצפיתי במופע. בעיקרון אני חושבת שיש להם את זה ובגדול...עם רק קצת מאמץ הם יגעו למשהו,ללא כל צל של ספק. אל כמו שאמרתי...הכל עניין של טעם וריח והרי שעל טעם וריח אין להתווכח....
-שני-

haim topol

New member
המזדהה

על חולה סרטן? זה נשמע כמו בסיינפלד! הוא גם סיפר בדיחה על אהילים של מנורות למה צריכים אותם כי גם ככה הם מסתירים את האור? - גם אני מזדהה עם שאול יהלום -

למעלה