חממה בייתית

• פותח הנושא itu1
  • פורסם בתאריך

itu1

New member
חממה בייתית

האם למישהו יש מידע אודות ספקים של חממות ביתיות שלד אלומיניום חיפוי זכוכית או קוולקס ניתן לענות במסר אישי בברכה אריה

barakd

New member
אין לי מידע אבל ארצה להוסיף שאלה

האם צריך אי אילו אישורים מהערייה (או מועצה מקומית) ? שמעתי שצריך עבור פרגולה, וגם שזה עלול לעלות לא מעט $$$. תודה, ברק.

itu1

New member
שאלה טובה

לפי נסיוני לא שואלים ברשות המקומית כדי לא לעורר דובים ישנים יש לי חממות בחצר שנים רבות עד היום לא התעוררה כל בעיה וכשהגשתי תוכניות לבניה המקום עליו עומדת חממה הוגדר כגינה מוצלת ולא דרשו דבר. גם במדידות שבוצעו לאחרונה לא התיחסו אליהן אריה

דובב

New member
חממות.................

אני קניתי חממה מודולרית מחברת ריאון שנמצאת בקיבוץ כברי החממה עשויה מפלסטיק מתקדם ביותר עמיד מאוד לבליה טיבעית ולפגעי מזג האוויר היא אצלי כבר שלוש שנים ואני מרוצה ממנה מאוד לחברה יש אתר: www.rion.co.il במידה ויש לך שאלות ספציפיות תרגיש חופשי לפנות אלי

itu1

New member
חממת ריאון

יש לי גם כשלוש שנים את החממה של ריאון ואכן גם אני מרוצה ממנה הבעיה היחידה אולי הינה המחיר חממה זו יקרה מאד בהשוואה למה שצריכה לעלות חממה מקבילה עם שלד אלומיניום וחיפוי זכוכית בכל מקרה ממשיך לקוות כי מישהו מכיר ספק של חממות כאלו בברכה אריה

mr-j

New member
מה לגבי נילון?

האם חממה שמורכבת משלד ועליו חיפוי נילון עבה מספיקה או שבחורף יש חשיבות לחיפוי זכוכית (בהנחה שאני משלים עם זה שהנילון לא מחזיק מעמד מעבר לשנה)?

itu1

New member
ניילון

יכול להיות פתרון אבל לצרכים שלי זכוכית עדיפה אריה

מוטי בר

New member
הנילון כמו הזכוכית לא מבודד ממש ללא

חימום בחורף וקרור בקיץ אך הוא באמת הרבה יותר זול מאשר זכוכית ואחרים. הבעיה הקשה יותר איתו היא העבודה הרבה שהוא דורש לצורך מתיחה ועיגון של היריעות בחורף כי הרוחות קורעות אותם מאוד בקלות בחורף. בעיה נוספת היא הגנה על הצמחים בחממה בזמן החלפת הנילונים, וגם העלות המצתברת לטווח ארוך, כך שלאורך זמן זה יוצא אותו המחיר.

JB007

New member
צריך לראות את כיפת השמיים

ואכן גם לפרגולה צריך אשור אך אם לא רואים את כיפת השמים זה הופך למבנה כמו"כ הגובה של הפרגולה על 2.20 מטר -משנה למנה מחסן וכו...-זה מה שידוע לי.....

למעלה