חמלה

high k

New member
חשבתי שרק אצלי

הייאוש נעשה יותר נוח.

חזק בהחלט...

מבחינה מבנית חסרה הברה אחת בשורה השלישית וזה יהיה מושלם: זה בנוי - 2 הברות, 4 , 4, 6, 5, 4, 2. אם בשלישית תהיינה 5 הברות ישמצב למושלמות אסטתית.

חג סוכות שמח

שלום לכל שוכני הפורום אני מאוד שמח וקבל את כל התגובות כאן בפורום על ההופעות האחרונות, תודה בשמי ובשם אהוד, ההופעה הבאה תהיה ביום שלישי הקרוב בתל אביב, בפאב שנקרא "לימה לימה" ברחוב לילינבלום פינת נחלת בינימין. עכשיו לגבי כל הדיבור שהיה פה על דרך משלנו מול המשך דרכו של אבינו, ובכן, כל ילד הוא השמך טבעי של הוריו. אהוד מנגן גיטרה מגיל 15 וכבר מאיר אמר שהוא כבר בצבא ניגן יותר טוב ממאיר. החלום הגדול של אבא ושלנו היה להעלות מופע שבו אהוד ואני מלווים אותו, שלושתינו על הבמה, בארץ, וגם, ברחבי העולם. פשוט לצאת עם גיטרות ומפוחיות והאופק קורץ. אבל, אבא נאלץ להתקדם לישיבה של מעלה מוקדם מהמתוכנן ואנחנו נשארנו שלישיה שהם צמד ונעדר נוכח איתנו תמיד, בין אם לא נשיר שיר אחד שלו כל ההופעה, או נשיר רק שירים שלו. הוא אנחנו ואנחנו הוא. כמוכם. בדיוק. אני מודה שאני חש צורץ לבצע חפיפה נעימה ורכה בין השלב הראשוני שאנחנו עוברים ובו מאיר עדיין נמצא, כמו אבא שעוזר לילדים שלו בתחילת עסק חדש. השלב הבא הוא ההופעה של "מי יעיר את הילדים" וגיבוש סופי של חברי ההרכב שלנו "בת הים הקטנה" ואז להקליט מייד, תקליט נוסף, שכל שיריו כבר מחכים ברמת השירה-גיטרה, שירים חדשים מהימים האלו ממש. אגב, משפחות אריאל וכרמי מקיבוץ משמרות עוברות מעגל נוסף, מעניין עפ כניסתו של שאול כרמי למערכה. אליעזר כרמי ואלכסנדר אריאל עלו יחד מאודסה לארץ והתיישבו במשמרות. הקימו אותו. מאיר אריאל ודובי כרמי עבדו ביחד בכותנה. עדי כרמי ושחר אריאל בני כתה אחת. אהוד אריאל ושאול כרמי בני אותה כיתה, ועכשיו, הנה אנחנו כאן. שנה טובה

רק דבר קטן....

כל מילותך צרופות צדק... ונכון מאוד שאתם זה הוא - והוא זה אתם.... רק רציתי להתעניין בשתי עניינים... הראשון הוא לגבי ההופעה של הבחורה ששמה שוב לא מצליח להתגלגל לי על הלשון... האם לדעתך זה לא "שובר את ההופעה" - שכן לכל הופעה יש דרך מעין התחלה וטיפוס מעלה מעלה - ואז ירדה וסיום שמלווה בהדרן... לדעתי - כמו שכבר קראת - אני מניח - היא קצת לא קשורה... חוצמזה לדעתי יש מקום להגדיל את אורך ההופעה - בעוד שיר או שניים ת'יודע - לתת הופעה עם הרבה בשר\תוכן.... מסה כזאת שת'ופסת אותך כל השבוע-שבועיים... והכי חשוב זה שצריך לגוון בשירים של מאיר - לא שאין גיוון ולא שזה לא טוב שאתם לוקחים שיר או שתיים ועושים אותם קבוע אבל - יש מגוון כל כך רחב - כל כך הרבה שירים טובים - מי כמוכם יודע... מה שגם אודי היה עושה אותם בזמנו בהופעות יחיד שלו - אני יודע שקצת יותר רשה עכשיו עם כל הקטע של תיאום של להקה שלמה - אבל אם יש שירים אחרים שאתם רוצים לבצע - ולא חסר - כי קיימת התעלמות מכל הדיסק "ברנרד ולואיז" - פרט ל"לא יכול להוריד ממך את העיניים" וגם לא תמיד עושים אותו - וזה לא שמדובר ברישומי פחם - הקשה יחסית...
ידידי אני בגדול מאוד מאוד נהנהתי ביום ראשון האחרון והערות שלי מגיעות ממקום של אהבה כך שאני מקווה שתחשוב על זה...

למעלה