חמי ........

nuni2212

New member
חמי ........

רוצה לעדכן, אם מישהי לא זוכרת, אני לא סובלת את חמי ואנחנו לא מדברים אבל בערב חג ראש השנה הוא בא אליי ונתן לי נשיקה ואחל לי שנה טובה וכל החג הוא דיבר איתי ( ניסה ) ופינק אותי - אולי בגלל שאני צריכה ללדת כל יום אז הוא מפחד שאנחנו נתחיל להתרחק והוא לא יכיר את הנכד החדש שלו (את הבן הגדול שלי הוא מעריץ ) .......... או אולי בגלל שהגיע הזמן להתבגר ..... אבל צריכה עצה, נורא קשה לי להתקרב אליו מחדש (היינו מאוד קרובים ועכשיו לפני חצי שנה כשהייתה המריבה התרחקנו) ........ מה עושים ???? האם בכלל כדאי ?? סליחה שלא שרשרתי ......

מנורה

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ונעים

|תהיה הסיבה אשר תיהיה הוא עשה את הצעד הראשון והתקרב אליך תאמיני לי שזה לא היה לו קל. גם אם הסיבה שאת כועסת או פגועה מאד כואבת ומוצדקת צריך לדעת לסלוח כי כל אחד טועה ולך אסור לקחת את הדבר היפה שנקרא "סבא" מהבן שלך. דבר אחד בטוח גם אם את משחקת שהכל בסדר רואים זאת ומרגישים והראשונים שחשים במתח הם הילדים וממליצה לך מכל הלב לדבר עם חמך על כוס קפה בצורה פתוחה גם אם תבכי לא נורא ותתפלאי איך תרגישי טוב אחר כך וגם הוא. עצם העובדה שהוא פנה אליך את חסרה לו. אל תפסידי את הדבר היקר ביותר שיש קשר משפחתי טוב. לטעות זה אנושי ולסלוח זה אלוהי.
בהצלחה.

nuni2212

New member
הבעיה שהוא כעס עליי ולא אני עליו...

ובחיים לא הרחקתי וגם לא ארחיק אותו מהבן שלי......... וחוץ מזה, הבן שלי לא מרגיש כלום, אני דואגת להעביר לו את המסר שזה סבא שלו והוא חמוד וטוב והכל טוב ויפה ועובדה - הבן שלי מאוד אוהב אותו אבל קשה לי לסלוח לו על מה שעשה כי זה פגע בי מאוד ולא מגיע לי יחס כזה. אני בסך הכל מאוד טובה איתם - ועוזרת המון ומפרגנת המון ואין דבר שביקשו (והם יודעים לבקש ) ולא עשיתי... חמי טוען שאני מאוד מפונקת ועוד כמה דברים שאת האמת כבר שכחתי.... אבל די החמיא לי כל הנושא. רק חשוב לי לציין את העובדה הכי חשובה שחמותי ובעלי תומכים בי ולא בחמי כך שזה גם די עזר לי להעביר את המצב הלא נעים הזה . על כל מקרה, חשבתי וחשבתי ועדיין קשה לי לסלוח לו למרות שאני מראה את ההפך הגמור אני מאמינה שכמו שסיגלהיא אמרה שזמן מרפא, היא צודקת במאה אחוזים. והקשר המשפחתי שלי בלי עין הרע, עדיין טוב !! אז תודה בכל מקרה........

מנורה

New member
טוב שהחלטת לעשות מה שטוב לך

ואני מודה לך שאת לא מתקיפה ורואה בי רק יפת נפש. הפורום נועד להביע דעה גם אם היא לא מקובלת על כל המשתתפות. גמר חתימה טובה

אז אל תתקרבי, נקודה!!

אינך חייבת להתקרב אליו, מספיק שתשמרי על מרחק מסויים ואולי מחר זה יעבור לך. אנחנו לא עושים מברזל ולנו יש רגשות וזה לא אומר שאם פגעו בנו וכביכול חזרו בהם הכל יחזור לקדמותו. קחי את הזמן שלך והתנהגי בצורה קורקטית אני סמוכה ובטוחה שהיות וסמפטת בעבר את חמך כך תחזרי לחבב אותו. זמן יקירתי , רק הזמן ירפא את הפצעים.

מנורה

New member
זמן לא מרפא

ושום דבר לא עובר אם לא עושים מהשהוא עם זה. עוקבת אחרי הכעס שלך והקושי שלך לסלוח ואני מאד כואבת איתך וחומלת עליך. את בחורה שנותנת המון רק מאד בקורתית ותמיד מרגישה צודקת ומרגישה פגועה. האם ישבת רגע וחשבת עד כמה את פוגעת? עד כמה את דורשת שיתנהגו בסדר לפי ראות עיניך? אולי פגעתי בנקודה רגישה אבל לקראת השנה החדשה כדאי לחשוב איפה אני טועה ולמה אני כל כך נפגעת מכל דבר. איננו יכולים לשנות אחרים רק את עצמנו ואת הגישה שלנו. אם מדברים מהלב ומודים בטעות אפשר בכנות לסלוח ולהתחיל קשר יפה וטוב. לא תמיד מצליח ולא תמיד יש עם מי אבל תמיד כדאי לנסות. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. חתימה טובה.

e ma

New member
אם להודות על האמת

קצת נמאס מיפיי הנפש שחושבים שיש רק כלות שהן לא חושבות שהן פוגעות או רק כלות שסתם מעלילות על חמותן, רק כלות שמחפשות בסיבוב כל הזמן תתעוררו
יש אמהות ואבות של בעלים שפשוט לא ראויים לנו (ככלות) תמיד יש להן מה להגיד, הן ביקורתיות (בדיוק כמונו ואולי אף יותר) הן חושבות שהן יודעות הכל הכי טוב והן חושבות שהן הכי בסדר בעולם. לא ולא הפורום הזה בפרוש קם על מנת להוציא קיטור (כמובן לטוב ולרע) והפורום הזה היה ונשאר המקום האולטימטיבי לפורקן אודות יחסים כאלה ואחרים עם חמותי שתחיה
אז מנורה וכל השאר, מתי אתן ישבתן וחשבתן פעם אחרונה מתי אתן פגעתן? אולי משפחתך יפה ומלוכדת (מה שבטוח לא) אבל יש אחרים שחיים תחת ביקורתיות אין סוף ותחת זכוכית מגדלת בלתי נסבלת שמביאה אותם להתנהגות ולהגנות מסוג זה שקראת פה!!!!!!!!! ועוד אחד לסיום !
סיימתי תודה

מנורה

New member
לא באתי להתווכח על חשיבות הפורום

וטוב שימשיך להתקיים אבל למה לכעוס שיש גם משפחות שעבדו קשה על היחסים במשפחה אף אחד לא בא וטוען שהכל ורוד ולא הייתה ביקורת ולא היו פגיעות וכעסים אבל אפשר לשנות אם מדברים ושוב רק את עצמנו ואת הגישה שלנו. גם בורד היפה ביותר הפרח האהוב על כולם יש לו קוצים אז מה חשבתם שבחיים מלקקים רק דבש? אבל מכוון שהחמצתי המון דברים בעבר מתוך פגיעות קשה אני היום יודעת להעריך את הדברים החשובים לי באמת וזאת המשפחה הילדים הנכדים והכלות. זה דורש עבודה קשה אבל תודה לאל שלכולם היחסים במשפחה חשובים להם וכולם תורמים לכך. כדאי להכנס לפורום "מכתב שלא נכתב" ולראות שיש גם אמאות לבנות שמשפילות ומתעללות ולא רק חמות. כן, חביבתי אני אוהבת את הכלות שלי מאד. זכיתי! ואת יודעת למה? כי הן אוהבות את הבעלים שלהם שהם הבנים האהובים שלי כך שיש לנו משהוא משותף אהבה של אם ואהבה של רעיה . אז בבקשה קצת פירגון לא יזיק

e ma

New member
ומה הקשר לאהבת הבעל כאן?!

לכל הכלות והחמות משהו משותף כדברייך, לא רק לך לכל הכלות יש בעל שהוא הבן של החמות (שימי לב לניסוח שלך) והנה יש פורום שכזה אחרי הכל כנראה שלא הכל ורוד ולא הכל דבש ולא עוד כל מיני שאת מנסה להביא פה הדוגמא שלך לסיבת אהבתך לכלותייך נראית לי מטופשת (לאור מה שכתבת על הבעלים שהם בנייך והרי זה ברור, ראה אילן יוחסין) ומה גם שעצוב שזאת הסיבה! ובעניין ההמלצה על פורום "מכתב שלא נשלח" - תהני שם.

e ma

New member
איפה סיגליהיא כשצריך אותה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

מה מה מותק , אני כאן מה קרה????

מי זה עוד הפעם מרגיז אותכן??????????????? אל תענו ואל תעצבנו לפעמים נדמה לי שאלה שלחי החמות והחם שלנו ועושים תפקיד בתשלום בשביל לעצבן אותנו. רגע, עוד לא קראתי מה קרה כאן. תיכף אענה.

nuni2212

New member
לא לכעוס !!!!!

לכל אחד זכות לראות את הדברים כמו שהוא חושב לנכון..... אנחנו בתקופה של סליחות ואני מאמינה שלכל אחד יש בעיות כאלו ואחרות ~ אבל ברור שחמות לעולם לא תבין את הרגשות של הכלות ולכן, זכותנו ככלות להרגיש כמו שאנו מרגישות ובגלל זה קיים הפורום פה לשפוך את הלב . ובאמת לא הכל ורוד ולא כולם מלקקים דבש אבל עובדה שיש פה אנשים שכמעט חושבים אותו דבר !! אז לא צריך לכעוס צריך לקבל את הדעות של כולם ולהמשיך הלאה... איש איש באמונתו יחיה ...... אני מאוד אוהבת את בעלי והוא אותי אבל אנחנו לא נותנים לשום דבר להכנס ביננו הוא סומך עליי שאעשה את המעשה הנכון ואני עליו. (זה מופנה לחמה ההיא ..... פשוט רציתי שתקראי) אני

מנורה

New member
אהבהיר קצת את עצמי

אני אוהבת את כלות שלי מהמון סיבות וזה שהן אוהבות את הבנים שלי ונכנסו למשפחה שלי זאת זכות גדולה לי וכך אני מרגישה (למה הרגשה שלי צריכה להיות טיפשית)?? הדגשתי את אהבת האם לעומת אהבת הרעיה בדיוק מהסיבה שכתבת לדעת לא להכנס בין בני הזוג להוקיר ולכבד ולסמוך עליהן כזוג וכמשפחה. אנ לא יפת נפש ואם כן זה מעלה זה האני מאמין שלי. עברתי המון גם ככלה וגם כחמה רק שבתקופה שלי לא היה פורום לקטר וללמוד. תודה לכל אחת מכן גמר חתימה טובה

צ'מעי וצ'מעי טוב, כל הסיסמאות

של ורדים וקוצים ואעמה לא תופסים במקרים כאלה. וזה למה?????????? בואי ואסביר לך, זה שהתחתנתי עם בנה אינו עושה אותי נחותה ובנה הוא לא זה שעשה לי טובה שהתחתן איתי (במקרה שלי ההיפך הוא הנכון ולא שאני גאה בכך) כך שהחמות בהחלט צריכה מידי פעם להכיר את מקומה ומהצד של המרפסת עם הראש למטה ולא בצד של הסלון (קאפיש????????) נכון שיש כלות מרשעות (יש לי גיסה כזאת ואני אומרת לך "ב א ח ר י ו ת ") אבל יש גם חמות שקשרו קשר עם השטן ויש חמות שהן נהדרות שחבל על הזמן. אבל תגידי לי מאיפה המשפט הזה "כי הן אוהבות את הבעלים שלהן"????????? ובאיזה הקשר רצית שזה יתברג בתוכן???????????? את האמת??????? שונאת את בעלי פחד מוות והתחתנתי איתו רק בגלל שחיזרתי אחרי אימו. מה זה?????????????????????????????????????????????????

תגידי מנורה, מאיפה גרדת את השטויות

הללו????????????? את מכירה אותי או את נוני????????? וואלה אני מתחילה להסתכל אחורה כל הזמן כי משום מה נראה שכולם מכירים כאן את כולם ואת כל עולמם ואישתו. מה זה?????????????? את רוצה להביע דיעה אישית???????? אהלן וסהלן יו וול קם !!!!!!!!! אבל לא יותר מעבר לכך! אל תכתיבי ואל תכתבי מה ואת מי את מכירה כאן ואל תעשי רנטגן לאף משתתפת כשם שאף אחת כאן לא מבקר אותך ואת אישיותך. אז נא הרגעי והיי עניינית . ועכשיו לעניין, נכון את אומרת שלפעמים גם אנו פוגעות אבל זו לא הנקודה כאן ובטח שאין לנו את היכולת והזמן להעביר אחורה בגלגל ולשפוט את נוני מי התחיל קודם ומי פגע במי. מבחינתי מספיק שנוני אומרת שנפגעה ואנו כאן לעזור לה. באותה מידה יכל להכנס חמה של נוני ולספר שכלתו פגעה בו, האמיני לי שאת אותה תשובה הוא היה מקבל. (בדיוק כמו התמיכה שעציון יקיר הפורום היה מקבל כאן כשהיה משטח את תלונותיו כלפי כלתו או חמותו, אין אפליה לשום מין וצד כל צד נשקל לגופו)

מנורה

New member
סליחה לא מכירה אף אחת מכן

ואין לא כוונה לפגוע באיש ואין לי ביקורת על אף אחת קטונתי. מאחלת לכל אחת מכן רק טוב הצלחה וכל שתבקשו לו יהי.. גמר חתימה טובה

חתימה טובה גם לך../images/Emo140.gif

צריך לדעת ולהבין שכאן לפעמים הנפש מאוד טעונה וצריך להבין שזה כמו פיל שנכנס לחנות חרסינה. לדוגמא: נכון שכאן כולם מכירים אותי ויודעים די הרבה עליי כי אני כזאת. אבל יש כאן בנות שלא מסכימות שיעשו איתן "חשבון" רק בגלל שבאות לשטח בעיה זו אחרת. קבלי בהבנה ובסובלנות והאמיני שכאן כיף ומצחיק.

מנורה

New member
אני מקבלת לא מקבלים אותי

כי אני רואה את הדברים אחרת עם המון כאב דמעות ונפילות. אז יש מקום גם לעידוד וגם לכעס כמו שאת עושה ולכן אני מקבלת זאת ואמשיך להיות איתכם אם תקבלו אותי ולפעמים תסכימו או לפחות תחשבו על מה שאני כותבת. אני לא שופטת אף אחת רק מנסה לתרום מהמעט שצברתי בחיי.

טעות בידייך ואל תשבי עכשיו כמו

פולניה בחושך ובפינה לאות העלבות ומחאה. אנחנו כאן מקבלות כל אחת ובתנאי: תלמדי להעלב כשם שאת גם מעליבה !!! זה לא חד צדדי כי כך את מצדיקה את חמה ואת כעסה של נוני.

למעלה