חמי מרפא?

ינשוף23

New member
חמי מרפא?

שלום לכולם! אני יודע ש"טחנתם" את הנושא הרבה מאד ,אך עדיין יש לי מספר שאלות: א.מה זה אומר אם מגיע בית מלון בלי חמי מרפא? ב.אם נגיד יש לי 3 ימי חמי מרפא מסך של 5 ימי בית מלון איך זה מתבטא? ג.אם מגיע לי מלווה זה אומר שהכל חל גם עליו\עליה? ד.כשאני מתקשר להזמין תור בבית המלון האם מומלץ לציין שאני בעל הפנייה? של משרד הביטחון או שזה לא משנה? ה.מה ההבדלים בין רמה א לב? יכול להיות שהשאלות שלי נראות תמימות, אך אני מבקש אם תוכלו לענות לי עליהן בפירוט כי אני די חדש בנושא. בתודה ינשוף!

ינשוף23

New member
שכחתי עוד משהו-

ו.מה הפרוצדורה עם של ימי חול וסופ"ש,מה עם חגים?

smile2life

New member
תשובות חלקיות אבל תשובות

לגביההבדל של מלון בלי חמי מרפא אין לי תשובה, אולי האחרים יודעים. אותו הכנ"ל לגבי שאלה ב´. שאלה ג´: מלווה- המלווה אמור לעזור לך במלון או בחמי המרפא ולכן התנאים שאתה מקבל מקבל גם הוא (עד כמה שידוע לי באותו החדר). שאלה ד´: הפניות - כשאתה מזמין עליך לציין שאתה שייך לאגף השקום במשרד הבטחון, באיזו רמה אתה ואף תצטרך לפקסס עותק של ההפניה למלון. אם ישנן בעיות תמיד ניתן להתייעץ עם מזכיר המחוז שלך בארגון או אחד מעוזריו. רק בריאות ואושר

מני כאחת שיש לה מלווה זה תמיד רשום

בהפניה. משרד הביטחון חייב לרשום זאת. זה הכרחי כשם ששם בעל ההפניה הכרחי להיות מופיע בהפניה.

smile2life

New member
נכון אבל

מנסיון צריך לבקש זאת מהמרפאה אחרת מקבלים הפניה רק על הנכה

הי ינשוף,מה שלומך?-חמי מרפא

1.בית מלון ללא חמי מרפא!!!!! אני לא שמעתי על זה,מישום שהשהיה בבית מלון,היא בגלל חמי המרפא. 2.ינשוף בקשר ל ב´ 3 ימי חמי מרפא מסך הכל 5 ימי בתי מלון- אני לא יודעת איך זה? מישום שאני תמיד הולכת לחמי מרפא(יום חמישי אני יוצאת)יש לי הפניה של 7 ימים לבית מלון+7 טיפולים לחמי מרפא. זה תמיד אצלי שווה בשווה,(אם אני מסבירה את עצמי טוב) 3.לגבי מלווה-אתה חייב לשאול בשיקום. אם מגיע לך מלווה אז המלווה ללא תשלום. ואם לא מגיע לך מלווה,ז"א משרד הביטחון לא משלם עליו,ואם אתה רוצה מלווה עליך לשלם עליו בתעריפי בית המלון אליו אתה הולך. 4.שאתה מתקשר לבית מלון- אתה יכול להגיד שיש לך הפניה ממשהב"ט זה לא מזיק. 5.ההבדלים ביין רמה ב ל א :באופן עקרוני לכל מלון יש ההבדלים שלו. תשמע-אפילו אני לא יודעת איזה רמה אני-מה שאני יודעת שמגיע לי פנסיון מלא. לגבי הרמות-פשוט תשאל במרפאה,ושיש לך רמה ספיציפית,תאמר אותה למלון,ע"מ שהם יגידו לך למה אתה זכאי.

ינשוף23

New member
../images/Emo24.gifשכחתי להגיד תודה!

תודה לך ענת כרגיל על התשובות,וגם לך מני אתם אחלה!

למעלה