חמי מרפא

נצאב

New member
חמי מרפא

האם מישהו ממכם חברי היקרים יתארח אולי ב 24/6 עד 1/7 בהולידיי אין טבריה? נצאב

c a t c h 22

New member
אני אישית חובב ים המלח ../images/Emo96.gif

הפעם הייתי בשרתון והיה על הפנים. בפעם הבאה אנסה הולידי אין בים המלח.

אל תתקרבו להולידיאיןיםהמלח

שלום חברים...אני אישית נוסע רק לים המלח בהתחלה נסעתי להולידי אין קראון פלזה שהיה מלון ברמה היום הוא ירד ונהייה על הפנים.לאחרונה עברתי ניתוח ברגל ונסעתי להבראה ללא טיפולים להייאט ים המלח מה אגיד לכם גם הוא על הפנים ועזבו את זה שהוא מפואר החדרים אכן מפוארים וספא גדול ומפואר אבל השירות על הפנים האוכל גרוע ביותר והיחס מגעיל לא יודעים להתיחס לנכי צהל שם.תאמינו לי בתור אחד שנוסע לים המלח 3 פעמים בשנה הגעתי למסקנה שרק קיסר פרימייר מעולה מבחינת הכל תאמינו לי תנסו ולא תתאכזבו כי הוא אחלה מלון והכי חשוב ששם אתה מרגיש כמו בבית.מי שרוצה להצטרף אני שם באוקטובר מ-14 עד ה-20 לחודש יום שני עד יום ראשון. גם הגולדן טוליפ טוב אבל שם קשה מאד להשיג מקום... בהזמנות אני אספר לכם את הסיפור האמיתי על הייטא למה הוא התחיל לעבוד עם משרד הביטחון רק לפניי חצי שנה כי כמעט אף אחד לא יודע את הסיפור האמיתי והיות ואני מקורב לארגון אני יודע את הסיפור הבאמת אמיתי. שיהיה לכם אחלה לילה בנתיים אנשים...

נצאב

New member
קיסר

הייתי בקיסר טבריה שנה שעברה והטיפולים שם לא משהו. אי אפשר להשוות בין חמי טבריה לבין םפא שמלון זה או אחר הקים ומלון הולידיי הוא קרוב לחמי טבריה

נצאב,אתה כל כך צודק!

גם אני חושבת אומנם שהמלון הוא 10.אך הטיפולים לא משהו. גם אני חושבת שחמי טבריה זה אחלה מקום. לי אישית לא מפריע לנסוע כל יום לטיפולים מקיסר לחמי טבריה.(זה דווקא כיף לצאת מהמלון) במלון הולידי אין,אף פעם לא התארחתי.

smile2life

New member
אני כנ"ל

למדתי מנסיונם של אחרים ומלון לקחתי קיסר טבריה וטיפולים בחמי מרפא.

למעלה