חמי מרפא

ינשוף23

New member
חמי מרפא../images/Emo35.gif

שלום לכולם! הסיפור הוא כזה.אני מעוניין לצאת בזמן הקרוב לפני שהשנה תגמר לטיפולים בחמי מרפא. כידוע חנוכה בפתח והמלונות מבקשים תוספות מוגזמות!!! הבנתי כבר שטוב להזמין מקום לפני ולא ברגע האחרון אבל כרגע זה נושא לדיון לכן השאלה שלי מחירים לדוגמא:גולדן טוליפ -300 ש"ח. מלון קיסר פרמייר-250 ש"ח. המחירים הם תוספת לכל לילה שהות. אוקיי זה המצב והבנו את הקטע של להזמין לפני.השאלה כרגע היא האם יש בתי מלון שלא דורשים תוספת? כמובן שיהיה בהם ספא נורמלי לטיפולים,וכמובן שהמלון לא יראה כמו אכסניה. תודה למשיבים ינשוף!

כשהיה לי את זה הייתי הולך לטבריה

ושם תמיד יש מקום בשבילך בכל המלונות. אבל כמובן שגם את זה לקחו ממני.

לי לקחו את כל חמי המרפא שהיו לי

היה לי 12 יום ולקחו לי הכל ועדיין יש לי בעיה קשה בעצב האולונרי ביד שמאל. מה שהלך בוועדה של החמי מרפא ממש שערוריה!! גועל נפש!! יושב שם רופא של משה"ט ואומר לי שלא מגיע לי אמרתי לו למה אז הוא אומר לי שהוא במקרה מומחה לעצב ולא מגיע לי. וואלה בושה וחרפה עד עכשיו היה מגיע לי ופתאום בא איזה רופא שאפילו לא מקשיב לי ואומר לי לא מגיע לך נקודה ביי. גועל נפש הלוואי והייתי יכול להסביר לכם כמה חרא אני מרגיש מהעיניין שיושב שם רופא אחד ועושה מה שבא לו. כאילו הוא קובע לי כל החיים אתה לא תקבל את זה בגלל שאני לא רוצה לתת לך. עד עכשיו נתנו לך ומעכשיו אני מפסיק לתת לך את זה. ממש בזיון!!!

ינשוף23

New member
אני מבין אבל...

אם יש לך את הסעיף המתאים אותו רופא יכול לעשות שמיניות באוויר. ממה שאני יודע ובמקרה שלי זה לא נתון להחלטה שרירותית.אלא סעיף רשום!

למעלה